صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۴۹۹۷۸
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۵

مسئول دفتر قرآن و عترت معاونت تهذیب حوزه علمیه استان یزد از اجرای طرح «ارزیابی قرآنی طلاب» ویژه پایه‌های دوم تا ششم حوزه‌های علمیه استان خبر داد.

حجت‌الاسلام سیدمحمدکاظم میرجلیلی، مسئول دفتر قرآن و عترت معاونت تهذیب حوزه علمیه استان یزد، در گفت‌وگو با ایکنا از یزد، از اجرای طرح ارزیابی قرآنی طلاب پایه‌های دوم تا ششم حوزه‌های علمیه خبر داد و اظهار کرد: در این طرح طلاب بعد از ارزیابی، سطح‌بندی شده و متناسب با هر سطح برنامه‌های آموزشی انجام خواهد شد. 

وی ادامه داد: این طرح به منظور ارزیابی و تعیین نرخ سواد قرآنی و همچنین شناسایی وضعیت موجود طلاب در استان آغاز شده و مهمترین اهداف آن، زمینه‌سازی برای ارتقای سطح قرآنی و حدیثی طلاب و شناسایی افراد مستعد قرآنی خواهد بود.

میرجلیلی با اشاره به شناسایی استعدادهای قرآنی در مدارس علمیه گفت: در این راستا استعدادهای قرآنی در زمینه‌های قرائت و حفظ شناسایی و اطلاعات آنها جمع‌آوری خواهد شد و طلابی که دارای استعدادهای ویژه هستند، به سمت تخصصی شدن در هر رشته سوق داده می‌شوند.

مسئول دفتر قرآن و عترت حوزه علمیه استان یزد از برگزاری دوره «تربیت مربی حفظ قرآن» ویژه طلاب و روحانیان خبر داد و از مزایای این دوره را اعطای گواهینامه رسمی و به‌کارگیری طلاب شرکت‌کننده در کلاس‌های حفظ مدارس علمیه استان اعلام کرد و افزود: طلاب و روحانیانی که حداقل حافظ 10 جزء قرآن کریم باشند و در آزمون ورودی نمره لازم را کسب کنند، می‌توانند در این دوره شرکت کنند.

وی «روش­‌های تدریس و فنون معلمی»، «آموزش تدویر‌خوانی (ترتیل مصطلح)»، «کاربرد اصول روانشناسی در حفظ قرآن کریم»، «اخلاق معلمی» و «آشنایی با علوم قرآنی» را دروس این دوره برشمرد.

مسئول دفتر قرآن و عترت معاونت تهذیب حوزه علمیه استان یزد با اشاره به اینکه امسال با توجه به شیوع کرونا و محدودیت‌هایی ایجاد شده، دوره‌ها و فعالیت‌ها به صورت غیرحضوری در حال برگزاری است گفت: دارالقرآن استانی راه‌اندازی شده و ایجاد شعبه در مدارس علمیه در دستور کار قرار دارد و 13 شعبه دارالقرآن در استان یزد ایجاد می‌شود.

انتهای پیام