صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۵۰۵۷۸
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۱

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی گفت: عدالت باید در جامعه احیا شود، چنانچه مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، بارها به بحث عدالت پرداخت کرده‌اند که نشان از اهمیت این موضوع دارد.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات استان، حجت‌الاسلام حسن شعبانی، مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی، روز گذشته، نهم بهمن در پیش همایش حوزه و روحانیت «شیخ شهید محمد خیابانی»، گفت: عدالت باید در جامعه احیا شود، چنانچه مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، بارها به بحث عدالت پرداخت کرده‌اند که نشان از اهمیت این موضوع دارد.

وی اظهار کرد: زمانی که با عینک دینی به اهداف قیام شیخ می‌نگریم، عدالت، تعیین کننده مسیر درست بوده و در تعیین اهداف قیام شیخ درخشیده و افتخار آمیز است.

 شعبانی ‌با اشاره به برقراری عدالت و مساوات به عنوان یکی از اهداف قیام شیخ محمد خیابانی، افزود: وی با وجود عضویت در حزب دموکرات و با توجه به نامفهوم بودن عدالت در این حزب، توانسته بود عدالت را هدف قیام خود قرار دهد.

مدیرکل تبلیغات آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه اهمیت عدالت برای پیروان مکتب اهل بیت(ع) و شیعیان امیر المؤمنین(ع) واضح است‌، ادامه داد: عدالت، چیزی است که بر اساس فطرت پروردگار متعال، مردم را جذب خواهد کرد و چیزی به اندازه عدالت در شکل‌گیری حاکمیت نمی‌تواند مؤثر باشد.

وی با اشاره به اینکه مردم باید احساس کنند که حاکمیت، عدالت را جدی گرفته و آن را محور کار خود قرار داده است، اضافه داد: عدالت باید برای همه یکسان اجرا شود و انسان‌ها مشتاق هستند ببینند با کسانی که دستی بر قدرت دارند و خلافی انجام داده‌اند، چگونه رفتار می‌شود.

وی افزود: وظیفه حوزه علمیه و علما در بحث عدالت تنها نباید به تبیین عدالت خلاصه شود و فکر کنیم که وظیفه ما با تبیین کردن چارچوب عدالت و نوشتن مقالات به اتمام رسیده است.

شعبانی با تاکید بر اینکه در حاکمیت اسلامی که مقدمه ظهور است، عدالت و به ویژه عدالت اجتماعی باید محور برنامه‌ریزی‌ها باشد، اظهار کرد: در این میان برخی از افراد با وجود اعتقاد به انقلاب اسلامی و حضور دین در عرصه حاکمیت، آن را در سبک زندگی خود نشان نمی‌دهند.

مدیرکل تبلیغات آذربایجان‌شرقی، یادآور شد: زمانی عدالت، مورد پذیرش مردم قرار خواهد گرفت که طعم آن را بچشند و این جز با اجرا شدن آن، امکان پذیر نخواهد شد.

وی تأکید کرد: مردم از تضعیف شدن عدالت در جامعه، لمس نکردن عدالت اجتماعی، دیدن حاشیه شهرها، ازدیاد آسیب‌های اجتماعی رنج می‌برند.

شعبانی خاطرنشان کرد: اگر ما عدالت اجتماعی را همانند بیانات اهل بیت(ع) به عنوان مقدمه ظهور در نظر بگیریم، قطعاً تمام امورمان سر و سامان بهتری خواهد گرفت.

انتهای پیام