صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۵۰۷۱۲
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۷

قاری برتر نهاجا به وظایف دولت‌ها در برابر قرآن اشاره كرد و گفت: دولت باید اعتبارات ویژه، خاص و در شأن قرآن به فعالیت‌های قرآنی اختصاص دهد اما متأسفانه این اعتبارات بسیار كم‌رنگ شده‌ است.

عباس رحمدار، قاری برتر نهاجا، در گفت‌وگو با ایكنا از فارس، در پاسخ به چرایی هزینه كردن برای قرآن گفت: این موضوع دو وجه مهم دارد، یكی مربوط به مردم و زندگی فردی است و دیگر مربوط به دولت است كه باید هر دو بخش را مورد توجه قرار دهیم.

وی به تبیین ابعاد فردی این مسئله پرداخت و افزود: نخستین نكته‌ای كه باید به آن توجه كنیم این است كه هرچقدر برای قرآن هزینه كنیم، هیچ‌گاه ضرر نخواهیم كرد و قطعاً بركت آن به زندگی خود فرد باز می‌گردد.


بيشتر بخوانيد:


رحمدار ادامه داد: هزینه كردن برای قرآن از سوی فرد، باعث می‌شود كه یک خانواده قرآنی با فرهنگ ناب قرآنی شكل گیرد و همین مسئله باعث می‌شود به نوعی آن خانواده در مقابل آسیب‌های مختلف بیمه شوند چرا كه به راه خطا نمی‌روند و امكان بروز خطا در چنین خانواده‌ای بسیار كمتر است.

این قاری برجسته استان فارس با تأكید بر اینكه هرچقدر با قرآن انس بگیریم، قطعاً زندگی خود را بر اساس آموزه‌های این كتاب آسمانی تنظیم می‌كنیم، گفت: انس با قرآن موجب مصونیت از انحراف و گمراهی می‌شود به‌ همین دلیل می‌گوییم هزینه كردن برای قرآن دارای بركت است و به زندگی خود فرد باز می‌گردد. وقتی در خانواده برای قرآن و فراگیری آموزه‌های آن هزینه شده است و انس با آیات وحی ایجاد می‌شود، مسلماً خانواده سالم بوده و آرامش خاطر درپی خواهد داشت.

رحمدار همچنین به وظایف دولت‌ها در برابر قرآن اشاره كرد و گفت: دولت باید اعتبارات ویژه و خاصی در شأن قرآن به فعالیت‌های قرآنی اختصاص دهد اما متأسفانه سال‌ها این اعتبارات بسیار كم‌رنگ شده‌اند. در یك دولت اعتبارات خوبی به كارهای قرآنی و فرهنگی اختصاص یافت اما بعد از آن همه چیز تقلیل یافت در صورتی كه تخصیص اعتبارات مناسب به فعالیت‌های قرآنی موجب ایجاد انگیزه مضاعف در میان قرآنیان شده بود و همه انرژی انجام فعالیت‌های فاخر را داشتند.

این قاری برجسته نیروی هوایی ارتش با تأكید بر اینكه هرچقدر برای قرآن اعتبار بیشتری تخصیص دهیم، به همان نسبت جامعه‌ای سالم‌تر خواهیم داشت، گفت: هزینه كردن برای قرآن از فرد شروع شده و بعد به خانواده و بعد از آن به جامعه می‌رسد و قطعاً تمام این مراحل دارای خیر و بركت خواهند بود.

انتهای پیام