صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۵۱۵۸۷
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۵

با توجه به همه‌گیری ویروس کرونا در کشور و لزوم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، اردو‌های راهیان‌نور دانش‌آموزی بهمن و اسفند سال جاری در بستر فضای مجازی از طریق سامانه شاد، طبق زمان‌بندی معین شده برای هر استان برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی بسیج دانش‌آموزی، مجتبی باستان، دبیر قرارگاه راهیان‌نور، در سخنانی اعلام کرد: هر ساله اردو‌های راهیان‌نور دانش‌آموزی از مهرماه تا پایان سال تحصیلی با حضور دانش‌آموزان در یادمان‌های دفاع مقدس برگزار می‌شد، اما با توجه به همه‌گیری ویروس کرونا در کشور و خطرات ناشی از این بیماری منحوس و به جهت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، امسال با ابتکار بسیج دانش‌آموزی در قرارگاه راهیان‌نور سپاه و بسیج مقرر شده اردو‌های راهیان‌نور در بستر فضای مجازی برگزار شود.

این اردو که با همکاری بسیج دانش‌آموزی، معاونت فرهنگی پرورشی وزارت آموزش و پرورش، معاونت اردویی و گردشگری سازمان بسیج و مشارکت بسیج فرهنگیان و سایر سازمان‌ها از جمله سازمان صدا و سیما در سطح کشور و با محوریت استان‌ها انجام خواهد گرفت.

مسئول دبیرخانه قرارگاه راهیان‌نور افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا و اجرای شیوه‌نامه‌های بهداشتی و موضوع حفظ سلامتی دانش آموزان برگزاری غیر حضوری راهیان‌نور در دستور کار قرارگاه راهیان نور امام حسن عسگری(ع) قرار گرفت. سلامتی دانش آموزان اولویت اصلی بوده، با این حال، آشنایی و تداوم ارتباط دانش آموزان با فرهنگ ایثار و شهادت و معارف دفاع مقدس، امری غیر قابل انکار است، و از این جهت در راستای توسعه و تقویت این حرکت عظیم فرهنگی تربیتی و به منظور آشنایی بیش از پیش دانش آموزان با فرهنگ معارف ارزش‌های دفاع مقدس و شهیدان سرافراز انقلاب اسلامی این دوره از اردو‌های راهیان‌نور دانش‌آموزی در بستر فضای مجازی صورت گرفته و طبق هماهنگی‌های صورت گرفته با وزارت آموزش و پرورش از نرم‌افزار شاد به‌عنوان بستر برگزاری این اردوها، استفاده می‌شود و دانش‌آموزان برای ثبت‌نام و شرکت در این اردو باید به این شبکه مراجعه کنند. 
 
وی یادآور شد: همچنین در پایان برگزاری این اردو‌های در بستر فضای مجازی، هر استانی بنا به صلاح‌دید و تصمیم قرارگاه استان، می‌تواند به شرکت‌کنندگان در این برنامه‌ها گواهی پایان دوره صادر کند.
انتهای پیام