وی افزود: صبر، قناعت، گذشت، ایثار، عطوفت، عفت و حیا، سازش با سختیها، سادهزیستی و متانت از مهمترین شاخصههای حضرت زهرا(س) است؛ ایشان در خانواده و برخورد با فرزندان و همسر خود نهایت ادب را رعایت میکرد که همه این موارد برای بانوان این سرزمین باید الگو باشد.
مدیر مدرسه علمیه فاطمیه(س) نقده، بیان کرد: همچنین الگوی عبادی و اجتماعی بودن حضرت زهرا(س) باید بیشتر مدنظر باشد؛ ایشان نسبت به حواشی و اتفاقات پیرامون خود توجه و در جامعه حضور فعال داشتند و لازم است زنان امروزی با الگو قرار دادن فاطمه(س) در جامعه نقش خود را ایفا کنند.
وی افزود: ایشان با خودسازی، بندگی و عبادت، خوشخلقی، تدبیر در زندگی در جایگاهی والا قرار داشت. حضرت زهرا(س) تربیت درست فرزندان را از مهمترین وظایف خود در خانه میدانست و فرزندان خود را همواره از کودکی به عبادت و نماز خواندن ترغیب میکرد.
سعیدی تصریح کرد: ولایتمداری و دفاع از ولایت از دیگر شاخصههای حضرت زهرا(س) بود، در مقابل ظلم ایستاد و از امام زمان خود دفاع کرد و هر کجا لازم بود وارد میدان شد و با سخنان و خطبههای کوبنده از ولایت دفاع و پشتیبانی کرد.
وی به یاد همسایهها بودن، نگهداشتن حرمت پیامبر(ص) و امام علی(ع) و تبعیت از فرامین الهی، سبقت در سلام دادن، اوج بندگی، تقید کامل به عفاف و حجاب، فعالیت سیاسی و اجتماعی را از دیگر ویژگیهای حضرت زهرا(س) دانست و گفت: حضرت زهرا(س) در جهتگیریهای سیاسی و اجتماعی بهترین الگوی زنان جامعه است؛ متأسفانه امروزه عدهای با الگوگیری از جریانهای غربی، نوع رفتار خود را هم با آن تنظیم میکنند.
انتهای پیام