وی ادامه داد: برگزاری جشنواره تنها یک روز نیست و از ابتدای سال، افراد بسیاری تلاش کرده و مقدمات لازم را برای برگزاری جشنواره فراهم میکنند و بنابراین فضای قرآنی در دانشگاه روشن نگاه داشته میشود و دانشگاهها موظفند به هر فردی که تمایل دارد در جشنواره شرکت کند، آموزشهای لازم و ضروری را بدهد. ما این فعالیت را در حیطه اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاهها دنبال میکنیم که سال به سال نیز مشارکت افزایش مییابد و هر ساله نیز بر کیفیت جشنواره افزوده و مسابقات تیمی به آن اضافه شده است.
لاری خاطرنشان کرد: طی دو سال گذشته طرح خوبی در دانشگاههای علوم پزشکی ایجاد شد که طرح «تدبر در قرآن» است و دانشگاههای بسیاری از آن استقبال کردهاند و حال که با وجود شرایط کرونایی بستر مجازی ایجاد شده است، این طرح برای همه دانشگاهها در فضای مجازی و در سطوح مختلف برگزار میشود.
نایب رئیس و دبیر کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت بیان کرد: دغدغه ما این است که کانونهای قرآنی دانشگاهها، خود متولی این فعالیتها شوند، در این خصوص مجوز مجمع تخصصی قرآن را نیز داریم، این مجمع انتخاباتی از همه دانشگاههاست و پنج تا ۶ نفر گرد هم آمده و برنامههای قرآنی را به اشتراک میگذارند و با توجه به فکر خوب جوانان در فضای مجازی و علوم تکنولوژی و علوم جدید، مسیرهای مطلوب و روشنی برای آموزش قرآن که با سلایق جوانان نیز همخوانی دارد، ارائه شده و ما نیز طرح را هدایت میکنیم و بدین صورت مشارکتهای خوبی در این زمینه اتفاق میافتد.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ما همه توان خود را به کار گرفتهایم تا سبک زندگی قرآنی-اسلامی و مانوس شدن واقعی با قرآن و تدبر در آن، در زندگی دانشجویان استفاده شده و فردی که از دانشگاه فارغالتحصیل میشود، چند بعدی باشد؛ پزشک و یا پیراپزشکی که هم جسم افراد را معالجه کند و هم با روحیه قرآنی خود در روحیه مردم اثر مثبت داشته باشد.
وی اظهار کرد: سعی میکنیم، روشهای به کار گرفته شده در این مسیر، بهروز و مطابق سلایق دانشجویان باشد و اتفاقاً وضعیت کرونا نیز این شرایط را فراهم کرد و بعد از کرونا نیز قطعاً بسیاری از رشتهها بهصورت مجازی باقی خواهد ماند، چراکه دانشجویان علاقه به این فضا دارند و آشنا با آن هستند و بهخوبی میتوانند از این فضا بهره ببرند.
انتهای پیام