صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۵۳۸۱۷
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۳

کتاب «زخم و زیتون» نوشته عباس خامه‌یار به همت کتابخانه ملی ایران رونمایی می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ مراسم رونمایی از کتاب «زخم و زیتون؛ یادگاران و روزگاران» نوشته عباس خامه‌یار با حضور جمعی از استادان و صاحب‌نظران دوشنبه ۲۷ بهمن‌ماه از ساعت ۱۶ از سوی کتابخانه ملی ایران و با همکاری فرهنگسرای ملل و انتشارات هزاره ققنوس به‌صورت زنده پخش می‌شود.
 
خامه‌یار در مقدمه کتاب نوشته است: «نگارش روزنوشته‌هایی که پیش از پرداختن به روزمرگی‌ها باشد و نکاتی هرچند اندک به دانسته‌های خوانندگان بیفزاید یا روایتی ناب و خالص برای تاریخ فراهم آورد، همواره دغدغه و دل‌مشغولی حائز اهمیتی برایم بوده است. به همین دلیل و با وجود این‌که حرفه‌ام نویسندگی نبوده و در سال‌های اخیر نیز، عهده‌داری مسئولیت‌هایی در داخل و خارج کشور، کمتر فرصتی برای قلم‌فرسایی حرفه‌ای برایم باقی گذاشته است، تلاش کردم تا تجربیات و برداشت‌هایم را از برخی شخصیت‌های برجسته و تاریخ‌ساز و همچنین رویداد‌ها و قاب‌های ماندگار پیرامونم ثبت و ضبط کنم. ناگفته پیداست در سطر سطر این نوشته می‌آید و گاهی به چهره‌های درخشان فرهنگ ایران عزیز می‌پردازد و گاهی از زاویه‌ای به ترسیم و تشریح یک رویداد حائز اهمیت اختصاص می‌یابد.»
 
علی لاریجانی نیز در مقدمه‌ای بر این کتاب نوشته است: «این هم سبکی از خاطره‌نویسی است. تنوع موضوعات از جهتی و رویکرد فرهنگی وی در نگارش، جذابیت به کتاب فاخر زخم و زیتون بخشیده است. به دلیل شناخت خوبی که از صاحب‌نظران دنیای عرب داشته‌اند به مناسبت پرداختن به آراء و یا اقدامات آنان برای جامعه، مفید و ارزشمند است، چرا که آنان به تحولات جامعه ایرانی حساس هستند به‌خصوص پس از انقلاب اسلامی، بشدت درگیر ذهنی یا حوادث انقلاب داشته و دارند و فهم دیدگاه‌های آنان که از منظر بیرونی به تحولات ایرانی می‌اندیشند، برای تعمیق فکری جامعه ما سودمند و گاه ضروری است.»
انتهای پیام