صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۵۵۲۴۶
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۷
پرپنچی:

مدیرکل کمیته امداد استان تهران درباره اهداف راه‌اندازی خانه‌های امداد محلات تهران، گفت: از جمله خدمات این خانه‌ها می‌توان به شناسایی نیازمندان، استعدادسنجی شغلی، مهارت‌آموزی و اجرای طرح‌های راهبری شغلی، بازسازی و تعمیرات مسکن، خدمات درمانی و بهداشتی و کمک‌های معیشتی اشاره کرد.

سیدابوالفضل پرپنچی، مدیرکل کمیته امداد استان تهران، در گفت‌وگو با ایکنا، درباره افتتاح خانه‌های امداد در محلات شیوا و جوادیه (منطقه ۱۴) و محله اتابک (منطقه ۱۵) در شهر تهران در راستای توانمندسازی محلات محروم، اظهار کرد: افتتاح این خانه‌ها، به منظور رسیدگی بیشتر به محلات آسیب‌پذیر و توانمندسازی خانواده‌های محروم این مناطق در دستور کار قرار گرفت و این طرح‌ها با مشارکت خود مردم محلات و مناطق به سرانجام رسیده است. معتقدیم مشکلات محلات آسیب‌پذیر را با مشارکت مردم برای مردم از بین خواهیم برد. با این هدف، تلاش شد شورایی در محلات تشکیل شود تا با شناخت ظرفیت‌ها و استعداد‌های موجود، به تقویت این مناطق و رفع محرومیت کمک شود.

به گفته پرپنچی؛ کمک به اشتغال جوانان، رفع معضل مسکن خانواده‌های نیازمند و فرهنگ‌سازی با مشارکت مردم محله، از محور‌های فعالیت خانه‌های امداد است و این طرح‌ها با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، بسیج، امور مساجد، شهرداری، شورایاری محلات، سازمان بهزیستی، صندوق کارآفرینی، پست بانک، وزارت تعاون، کارو رفاه اجتماعی، هلال‌احمر و سایر نهاد‌ها و سازمان‌ها در منطقه محلات محروم اجرا شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران افزود: از جمله خدمات این خانه‌ها می‌توان به شناسایی نیازمندان، استعدادسنجی شغلی، مهارت‌آموزی و اجرای طرح‌های راهبری شغلی، بازسازی و تعمیرات مسکن، خدمات درمانی و بهداشتی و کمک‌های معیشتی اشاره کرد. با تقسیم کار و پهنه‌بندی محلات، مشکلات و آسیب‌ها شناسایی و رفع خواهد شد.

وی گفت: فقط در محله هرندی این پهنه‌بندی در قالب پنج پهنه انجام شده و مقرر شده از طریق رابطان هر یک از دستگاه‌ها برای رفع مشکلات و معضلات ذکر شده در این محله گام برداریم و خانواده‌ها و توانمندی افراد محروم این محلات را ارتقا بخشیم. این محله به عنوان الگویی برای اجرای این طرح در سایر محلات محروم تهران است. همراهی گروه‌های جهادی و مردم محلات در جهت رفع نیازمندی‌ها و مشکلات نیازمندان این مناطق، موضوعی محوری در اجرای مطلوب و هر چه بهتر این طرح‌هاست.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران همچنین درباره برنامه‌های ایام مانده به نوروز و جمع‌آوری کمک‌های مردمی که همه ساله در قالب جشن نیکوکاری برگزار می‌شد، اظهار کرد: جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای این منظور آغاز شده و ادامه خواهد داشت. تلاش کرده‌ایم در طول این یک سال و به واسطه شیوع بیماری، دریافت کمک‌ها و پرداخت‌های آنلاین را افزایش دهیم.
انتهای پیام