این استاد خوشنویس بیان کرد: تخصصی شدن جشنوارهها یکی از نقاط قوت آنهاست، به این معنی که در رابطه با یک خط خاص برگزار شود. همچنین بر اساس معیارها و استانداردهای جشنوارههای فاخر خارجی نظیر ارسیکا، البرکه و ... برگزار شود. زیرا این مسئله باعث رشد رقابتکنندگان خواهد شد و آثار مثبت بیشتری را به همراه خواهد داشت.
وی ادامه داد: جشنواره دوسالانه قزوین که سال گذشته با همین استانداردها و بلکه از آن هم بهتر برگزار شد، یکی از نمونههایی است که میتوان از آن الگو گرفت. در این جشنواره میشود بخش حضورینویسی که در جشنوارههای خارجی نیست و کشور ترکیه نیز جرئت برگزاری آن را ندارد، مورد توجه قرار داد. هنرمندان کشور ترکیه در زمینه حضورینویسی خط بسیار ناتوان هستند و ما در این زمینه قویتر از آنها هستیم. استادان ما نیز بر این زمینه تأکید دارند که هنر هنرمند باید همراهش باشد ولو اینکه شاخه درخت را بتراشد و بنویسد.
کاظمی در ادامه گفت: بخش آموزش و پژوهش در جشنواره ملی کتابت قرآن کریم حاکی از نگاه عمیق و دقیق به این حوزه است و این بخشها در بسیاری از جشنوارهها مورد غفلت قرار میگیرد. از این رو پیشنهاد میکنم پس از برگزاری جشنواره، آثار برگزیده نقد و تحلیل شود و داوران معیارهای انتخاب یک اثر را بیان کنند تا بقیه هنرمندان بتوانند در نوبتهای بعد اثری با همان معیارها بنویسند و این مسئله باعث رشد آنها خواهد شد.
انتهای پیام