صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۵۸۷۵۵
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۲
به مناسبت روز ملی راهیان نور؛‌

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی گفت: ما از دانش‌آموزان و فکر و ایده آنان در تولید محتوای الکترونیک دفاع مقدس و راهیان نور بهره برده‌ایم و در این راستا 300 دانش‌آموز استان در تولید محتوای الکترونیک اردوهای راهیان نور مشارکت کرده‌اند.

محمدعلی واقعی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌جنوبی به مناسبت روز ملی راهیان نور گفت: بهره‌گیری و درک حادثه تاریخی هشت سال دفاع مقدس نیازمند بکارگیری برنامه‌ریزی مناسب و فناوری‌های مختص زمان است.

وی با بیان اينکه اردوهای راهیان نور عامل مهمی در ترویج فرهنگ دفاع مقدس و انتقال پیام شهدا هستند، افزود: بازخوانی وصیت‌نامه شهدا برای دانش‌آموزان به زبان خودشان نیز یکی از راه‌هاست که به درک این موضوع کمک شایانی می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی گفت: امسال که شیوع کرونا امکان برگزاری حضوری اردوی راهیان نور را پس از سال‌ها از ما گرفته، باید به فکر برگزاری مجازی این اردو و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین باشیم تا این یاد و خاطره فراموش نشود.

واقعی ادامه داد: در همین راستا بیش از 14 هزار و 600 دانش‌آموز دختر و پسر پایه‌های نهم و دهم متوسطه استان در بر پایی اردوهای راهیان نور امسال به صورت مجازی مشارکت می‌کنند.

وی بیان کرد: هم‌اکنون کانال بسیج دانش‌آموزی در بستر شاد راه‌اندازی شده و تا کنون بیش از 7 هزار و 800 دانش‌آموز دختر و پسر استان به عضویت این کانال در آمده‌اند.

واقعی اظهار کرد: ما از دانش‌آموزان و فکر و ایده آنان در تولید محتوای الکترونیک دفاع مقدس و راهیان نور بهره برده‌ایم و در این راستا 300 دانش‌آموز استان در تولید محتوای الکترونیک اردوهای راهیان نور مشارکت کرده‌اند.

وی بیان کرد: هرچند حضور مجازی جای حضور در منطقه را نمی‌گیرد، اما این فناوری نیز کاربردهای بی‌شماری دارد که یکی از آن‌ها شرکت بی شمار مخاطبان در برنامه‌هاست؛ حتی افرادی که سال‌های پیش نمی‌توانستند در اردوی راهیان نور شرکت‌ کنند.

واقعی یادآور شد: نباید بگذاریم دشمن روحیه ایثار و میهن دوستی را از فرزندان ما بگیرد که یکی از راه‌های مقابله با تهدیدات دشمن از طریق فضای مجازی و نرم‌افزاری است؛ فضایی که از محتوای نامطلوب که برای دانش‌آموزان آسیب زننده است، پر شده است.

انتهای پیام