صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۵۸۸۸۴
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۵

طی مراسمی، از سه نفر از حافظان خانه قرآن امام جواد(ع) قم تجلیل شد.

مهدی بیگدلو، مدیر خانه قرآن امام جواد(ع) قم در گفت‌وگو با ایکنا، ضمن بیان این مطلب گفت: سه نفر از حافظان این مؤسسه پس از طی دوره چهارساله که با تدریس زهرا جعفری برگزار می‌شد، توانستند به درجه حفظ کل نائل شوند. 

وی با اشاره به اینکه مراسم تجلیل از این حافظان امروز، 20 اسفندماه در آستانه مبعث حضرت رسول(ص) با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی برگزار شد، اظهار کرد: الهام معراجی، زهرا علی‌نژاد و زهرا گل‌محمدی از جمله حافظانی بودند که توانستند حفظ خود را به اتمام برسانند.

بیگدو بیان کرد: طی این برنامه تندیس و لوح تقدیر به حافظان ارائه شد. همچنین طی تدابیر اندیشیده شده در صورت درخواست حافظان کل و دارا بودن توانایی تدریس، به عنوان مدرس جذب یا به سایر مؤسسات متقاضی اعزام خواهند شد.

خانه قرآن امام جواد(ع) در قم، خیابان جمهوری، نرسیده به میدان امام حسین(ع)، خیابان ۱۶ متری امام خمینی(ره)، بین کوچه ۲۷ و ۲۹، پلاک ۹۸ قرار دارد.

انتهای پیام