صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۵۹۱۹۳
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۷

امام جمعه قیدار گفت: هدف امام خمینی(ره) از تأسیس بنیاد شهید تداوم خط سرخ شهادت بود و محوری‌ترین فعالیت این بنیاد باید ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه باشد.

به گزارش ایکنا از زنجان، حجت‌الاسلام علی موسوی، امام جمعه قیدار، ظهر امروز، 22 اسفندماه در خطبه‌های نماز جمعه شهر قیدار با اشاره به قرار گرفتن در آستانه 22 اسفند سالروز بزرگداشت شهدا اظهار کرد: هدف امام خمینی(ره) از تاسیس بنیاد شهید تداوم خط سرخ شهادت بود و محوری‌ترین فعالیت بنیاد شهید باید ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه باشد.

وی به نقش شهدا در پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی اشاره و تصریح کرد: شهدای انقلاب، جنگ تحمیلی، شهدای هسته‌ای و شهدای مقاومت با جانفشانی و اهدای خون خود بر اقتدار نظام افزوده‌اند و  شاگردان بسیاری را در مکتب سرخ شهادت تربیت کردند.

خطیب نماز جمعه قیدار با اشاره به برنامه‌ریزی برای برگزاری کنگره شهدای استان در سال آینده بیان کرد: برگزاری کنگره‌ و یادواره بهترین فرصت برای انتقال این میراث گران‌سنگ ایثار و شهادت به نسل جوان است که در این راستا کنگره 3535 شهید استان زنجان در سال 1400 برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان با حمایت آمریکا تلاش کردند به بهانه خروج ایران از پروتکل الحاقی و کاهش همکاری‌های داوطلبانه کشورمان به تهیه و تصویب قطعنامه ضد ایرانی دست بزنند، تصریح کرد: اما این کشورها در روزهای اخیر از این اقدام خود عقب‌نشینی کردند و پیش‌نویس قطعنامه را پس گرفتند، هر چند ممکن است این عقب‌نشینی تاکتیکی باشد، ولی بدون تردید بیش از آن که محصول دیپلماسی باشد نتیجه گفتمان مقاومت و دست برتر ایران است.

موسوی تاکید کرد: موضع محکم مجلس و همراهی دولت و تقویت وحدت داخلی بر محور مواضع حکیمانه و قاطعانه رهبر انقلاب اسلامی، این پیروزی سیاسی را رقم زد و پیام این پیروزی این است که در «جنگ اراده‌ها» می‌توان پیروز شد به شرطی که بر گفتمان پیروزی‌آفرین که همان گفتمان مقاومت است، پافشاری کنیم.

انتهای پیام