صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۵۹۷۰۷
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۱
حجت‌الاسلام خاموشی خبر داد:

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه از مذاکره ۳۰۰ شرکت دانش‌بنیان با این سازمان خبر داد و گفت: بنیاد فرهنگی البرز یکی از شعب مهم وقف در کشور با نیت بلند، درخور و به‌زمان است.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، حجت‌الاسلام‌ سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه پیش از ظهر امروز، 24 اسفندماه در مراسم سالگرد تأسیس و رونمایی از نشان جدید بنیاد فرهنگی البرز، این بنیاد فرهنگی را یکی از شعب مهم وقف در کشور با نیت بلند، درخور و به زمان دانست و گفت: نیتی که در این وقفنامه آمده، جایزه علمی است. ما سعی کرده‌ایم این موقوفه را بهینه کنیم که یکی از ثمرات بهینه کردن این موقوفه، افزایش جوایز آن است.

وی ادامه داد: دفتر مرکزی این موقوفه عوض شده است که وضعیت بهتری از دفتر قبلی دارد. سعی شده ارتباطات این بنیاد با وزارتخانه‌های تخصصی به‌صورت قوی‌تری پیگیری شود. به‌عنوان‌مثال با وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم، ارتباطات دقیقی برقرار کرده‌ایم تا نخبگان را به ما معرفی کنند. ما نیز شاخصه‌های انتخاب نخبگان علمی را رشد بدهیم.

خاموشی با بیان اینکه جایزه بنیاد البرز می‌تواند تنوع پیدا کند، افزود: باید جنبه معنایی جایزه بنیاد البرز مانند حمایت از یک اختراع را تقویت کنیم.

وی با تأکید بر اینکه سازمان اوقاف برای دانش‌بنیان‌ها برنامه خاصی دارد، تصریح کرد: بیش از ۳۰۰ شرکت دانش‌بنیان در رشته‌های مختلف با ما وارد مذاکره شده‌اند و بیش از ۳۰ شرکت دانش‌بنیان با ما وارد قرارداد مشارکت یا نوع دیگری از قرارداد شده‌اند.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به اینکه استارت‌آپ‌ها می‌توانند بنیاد البرز را حمایت کنند، گفت: همین نخبگانی که از بنیاد البرز جایزه دریافت می‌کنند، می‌توانند برای این منظور ساماندهی شوند.

خاموشی اضافه کرد: خیلی از اندیشه‌هایی که به تولید منجر شده و می‌تواند اقتصاد درون‌زا را توسعه بدهد و حمایت کند، همین دانش‌بنیان‌هایی هستند که توانمندی‌های زیادی دارند.

وی یادآور شد: در آینده بیشتر از این جایزه خواهید شنید و مردم، دانش‌آموزان، طلاب، دانشجویان، صاحبان اختراع و اکتشاف بیشتر به آن توجه خواهند کرد. نیت این واقف خالصاً لوجه الله است و تأکید کرده است که این جایزه فقط از منابع خود بنیاد تأمین بشود.

خاموشی سپس، به‌مرور توصیه‌های رهبر انقلاب اسلامی در گام دوم انقلاب اسلامی در زمینهٔ توسعه علم و دانش پرداخت و گفت: ما می‌خواهیم از طریق بنیاد البرز بر شتاب علمی کشور بیافزاییم.

انتهای پیام