صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۶۰۱۵۷
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۹

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی گفت: برای استقبال از اعیاد شعبانیه با محوریت مساجد و محلات چهره شهر‌ها آذین بندی شوند.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام والمسلیمن سید محمدعلی آل‌هاشم، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه تبریز، امروز، 26 اسفندماه، در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مناسبت‌های مذهبی استان، گفت: برای استقبال از اعیاد شعبانیه با محوریت مساجد و محلات چهره شهر‌ها آذین بندی کنیم.

وی با تاکید بر مردمی بودن مراسمات و اعیاد مذهبی افزود: نسل جوان امروز باید با موضوع مهدویت بیشتر در ارتباط باشند و آشنا شوند از این رو علاوه بر اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی تبیینی، محلات و مساجد را آذین بندی کنیم.

آل‌هاشم ادامه داد: با الگوگیری از فرهنگ بزرگان که در گذشته محلات را خودجوش آذین بندی می‌کردند ما هم برای بزرگداشت نیمه شعبان و ایام میلاد ائمه معصومین به چهره شهر‌ها رنگ و بوی عید بدهیم.

امام جمعه تبریز با اشاره به ویژگی‌های یاران امام زمان(عج) گفت: یاران امام زمان(عج) خداترس هستند و باری تعالی را ناظر اعمال خود میدانند.

وی با تاکید بر مقدم دانستن جهاد نفس بر هر کار دیگر افزود: با توجه به معنویت، مانوس شدن با ادعیه و مناجات، کتب اخلاقی و سیره بزرگان به فکر آخرت خود باشیم تا در زمره یاران امام قرار بگیریم.

انتهای پیام