سنگری گفت: معاویه سه خصوصیت برای حضرت علی اکبر(ع) برمی شمارد؛ وقار و شکوه رفتاری، کسی که در اولین برخورد با او، شکوه و عظمت او شما را تحت تاثیر قرار دهد. خصوصیت دوم، شجاعت بنی هاشم دارد. شجاعت حضرت علی اکبر(ع) در میدان نبرد، شجاعت شگفتی بود. سومین خصوصیت، سخاوت است.
این محقق عاشورا در بخش دیگری از سخنان خود به بیان شباهت یاران حضرت اباعبدالله(ع) با یاران حضرت مهدی موعود(عج) پرداخت و گفت: توصیفی از حضرت اباعبدالله(ع) درباره یارانشان وجود دارد و توصیفی از یاران امام مهدی(عج) نیز در روایات موجود است که این دو توصیف شبیه هم هستند.
مؤلف کتاب «سیب و عطش» درباره وصف یاران حضرت اباعبدالله(ع) گفت: نافع بن هلال، از یاران حضرت اباعبدالله(ع) میگوید در شب عاشورا، گفتوگوی امام حسین(ع) با خواهرشان را شنیدم. حضرت زینب(س) از ایشان پرسید: برادر، یارانت را آزمودهای؟ حضرت فرمودند: «وَاللَّهِ لَقَدْ بَلَوْتُهُمْ فَما وَجَدْتُ فيهِمِ اِلاّ الأشْوَسَ الاَقْعَسَ يَسْتَأْنِسُونَ بِالْمَنِّيَةِ دُوني اِسْتِيناسَ الطِّفْلِ اِلَي مَحالِبِ اُمِّهِ» به خدا آنها را آزمودهام. خوف و ترس آنها را از صحنه دور نمیکند. آنها مثل صخرههای ستبر کوهستان هستند.
وی همچنین درباره وصف یاران امام عصر(عج) گفت: در روایات آنها را مانند «زبر الحدید» توصیف کردهاند، یعنی آنها مثل پارههای آهن هستند، مثل چراغهای روشن و درخشان هستند، گویی در قلبهایشان چراغ روشن کردهاند(قلبهای چراغانی دارند)، تزلزل، خوف، حزن در قلب یاران امام زمان(ع) نیست. از سنگ استوارتر هستند، اینها شیران روز و پارسایان شب هستند.
سنگری ادامه داد: درباره یاران امام زمان(ع) گفته شده است که «یقونه بانفسهم فی الحروب»، جانشان را سپر امام میکنند. فداییان امام هستند. یاران اباعبدالله(ع) هم عاشقانه از حضرت و خانواده ایشان حفاظت کردند، چنانکه سعید بن عبدالله حنفی از یاران حضرت اباعبدالله(ع) در هنگام نماز خواندن حضرت سیدالشهدا(ع) خود را سپر بلای امامش میکند. یاران امام زمان(ع) نیز این گونه هستند، با تمام وجود از امام دفاع میکنند.
انتهای پیام