صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۶۱۴۰۶
تاریخ انتشار : ۰۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۰

عربستان سعودی اعلام کرد 9 مسجد در چهار منطقه این کشور به دلیل گزارش موارد شیوع کرونا تا اطلاع بعدی تعطیل شده است.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از عرب نیوز، وزارت امور اسلامی، دعوت و ارشاد عربستان اعلام کرد در پی گزارش موارد ابتلا به کرونا در میان نمازگراران در 9 مسجد در قصیم، ریاض، تبوک و الجوف، این مساجد تا اطلاع ثانوی تعطیل شدند.

این وزارتخانه اعلام کرد چهار مسجد در قصیم، 3 مسجد در ریاض، یک مسجد در   تبوک و یک مسجد در الجوف روز جمعه پس از تایید موارد ویروس کرونا در میان نمازگزاران به طور موقت تعطیل شدند.

موارد ابتلا به کرونا در عربستان طی 47 روز گذشته باعث تعطیلی موقت 373 مسجد شده و 357 مسجد پس از اتمام اقدامات بهداشتی و ضدعفونی، بازگشایی شدند.

این وزارتخانه همکاری نمازگزاران و کارکنان مساجد در رعایت الزامات بهداشتی و ایمنی را ستود و افزود مقامات مسئول، همچنان به پاکسازی و ضدعفونی کردن مساجد و اجرای اقدامات لازم برای اطمینان از ایمنی و سلامت نمازگزاران ادامه خواهند داد.

انتهای پیام