رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد خطاب به معاونان و رؤسای ادارات صنعت، معدن و تجارت شهرستانهای تابعه گفت: فرآیند بازرسی و نظارت بر مرغ گرم از درب کشتارگاه با وجود بازرسان مقیم آغاز و تا محل توزیع عمده و خرده فروشی ادامه خواهد داشت و در این فرآیند، نظام آماری هر یک از متولیان تولید تا توزیع از جمله جهاد کشاورزی، دامپزشکی و صمت باید تطابق داشته باشد.
وی با اشاره به همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با بسیج گفت: در حال حاضر از ظرفیت بسیج برای نظارت گستردهتر در هنگام توزیع مرغ گرم در واحدهای صنفی استفاده میشود و تا حصول نتایج مطلوب برای بازار این کالا این روند ادامه خواهد داشت.
علمدار یزدی ابراز امیدواری کرد: با توجه به روند افزایش تولید مرغ گرم در روزهای اخیر و پیش بینیها و برنامه ریزیهای صورت گرفته از سوی مسئولان استانی، روند اقبال شهروندان برای تهیه مرغ در ماه مبارک رمضان به شرایط طبیعی و منطقی برسد.
انتهای پیام