صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۶۴۸۳۲
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۰
مدیر شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه بوشهر:

مدیر نمایندگی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه در استان بوشهر گفت: به‌دلیل شیوع ویروس کرونا و قرمز شدن شرایط کرونایی در استان، نمازجمعه‌ این هفته اقامه نمی‌شود.

به‌گزارش‌ ایکنا از بوشهر، حجت‌الاسلام یعقوب بهمیاری، مدیر نمایندگی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه در استان بوشهر، 26 فروردین‌ماه در سخنانی با اشاره به وضعیت شیوع کرونا در استان، گفت: با توجه به شرایط کرونایی و وضعیت قرمز ، نماز جمعه این هفته در هیچ‌کدام از شهرهای استان برگزار نمی‌شود.

وی در ادامه افزود: اکنون ۹ شهرستان از ۱۰ شهرستان استان بوشهر در شرایط قرمز کرونایی هستند و یک شهرستان نیز در شرایط نارنجی قرار دارد.

یادآور می‌شود، بر اساس تصویب ستاد ملی مقابله با کرونا در شهرهایی که وضعیت آنها قرمز است، برخی محدودیت‌های کرونایی اعمال می‌شود که ممنوعیت برپایی تجمع و اقامه نماز جمعه از جمله این محدودیت‌هاست.

انتهای پیام