صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۶۴۹۶۳
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۷

کتاب «نقد دیدگاه روشنفکران شیعی معاصر درباره ویژگی‌های امام مهدی (عج)» به همت انتشارات موعود عصر منتشر شد.

به گزارش ایکنا به نقل از انتشارات موعود عصر، کتاب «نقد دیدگاه روشنفکران شیعی معاصر درباره ویژگی‌های امام مهدی (عج)» نوشته زهرا پنبه‌پز به همت انتشارات موعود عصر به قیمت 30 هزار تومان منتشر شده است.
 
در مقدمه این کتاب آمده است: در شرایط کنونی که برخی در حوزه امامت چالش‌هایی ایجاد کرده‌اند، پرداخت علمی و روزآمد به حوادث واقعه فکری به فراخور شرایط کنونی و دفاع از اندیشه ناب شیعی از ضرورت‌های غیر قابل انکار است. امید که کتاب حاضر بابی در این باره گشوده باشد.
 
بحث اصلی این کتاب درباره امامت است که از سلسله مباحث کلامی و اعتقادی به شمار می‌آید. این موضوع از چنان اهمیت و ارزش بالایی برخوردار است که می‌توان گفت بدون معرفت امام، شناخت خدای متعال، میسور نیست. در حقیقت امام‌شناسی و معرفت ائمه اطهار(ع) پایه و اساس خداشناسی است. آنچه از مضمون احادیث اهل بیت عصمت و طهارت نیز به دست می‌آید، تکیه و تأکید بر اهمیت و ضرورت شناخت و معرفت هر چه بیشتر نسبت به امام معصوم است. این امر چنان مهم است که نشناختن آنها موجب فساد جامعه و گمراهی امت اسلامی می‌شود و مرگ بدون شناخت امام، مرگ جاهلیت خوانده شده است.
 
علاقه‌مندان به این موضوع می‌توانند این کتاب را از فروشگاه اینترنتی انتشارات تهیه کنند.
انتهای پیام