صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۶۷۱۳۳
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۳

بازرس کل استان یزد از فساد به عنوان مهمترین عامل در رشد نا امیدی یاد کرد و گفت: باید از ظرفیت‌های رسانه و فرهنگ برای از بین بردن فساد در درون مجموعه‌های اداری و امیدآفرینی در جامعه بهره برد.

به گزارش ایکنا از یزد، حجت‌الاسلام اکبر طالبی، بازرس کل استان یزد، امروز، 5 اردیبهشت در نشست شورای سیاست‌گذاری اولین جشنواره عدلیه و رسانه استان به نقش مهم و اثرگذار فرهنگ و رسانه در فعالیت‌های دستگاه قضا اشاره و اظهار کرد: این رسالت در حوزه پیشگیری از وقوع جرم و مقابله با فساد نمود ویژه‌ای دارد.

وی افزود: اگر موفقیت‌هایی در زمینه پیشگیری از وقوع جرم و مقابله با فساد در دستگاه‌های دولتی و خدمت‌رسان دیده می‌شود، ناشی از احساس مسئولیت یک شهروند در قالب ارائه گزارش تلفنی، مکتوب یا .... است که همه از برکات فرهنگ و رسانه است.

طالبی با اشاره به تأکید ریاست قوه قضائیه در خصوص مبارزه با فساد و صدور بخشنامه‌های متعدد در این موضوع گفت: اگر نخبگان جامعه، مردم و افراد مطلع از جایگاه اطلاع‌رسانی در خصوص نحوه اطلاع‌رسانی مشکلات دستگاه‌های خدمت رسان آگاهی داشته باشند، قطعاً شاهد اثرات مثبت بسیاری در حوزه پیشگیری از وقوع فساد خواهیم بود که البته این موضوع کار را برای دستگاه‌های نظارتی بسیار سخت خواهد کرد.

وی تصریح کرد: سازمان بازرسی به دنبال شناختن و شناساندن گلوگاه‌های فساد در جامعه و برخورد، با کمترین آثار منفی اجتماعی است که در این مسیر نقش رسانه‌ها بسیار مؤثر است.

بازرس کل استان یزد از فساد به عنوان مهمترین عامل در رشد نا امیدی یاد کرد و گفت: باید از ظرفیت‌های رسانه و فرهنگ برای از بین بردن فساد در درون مجموعه‌های اداری و امیدآفرینی در جامعه بهره برد.

انتهای پیام