صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۶۷۲۱۵
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۸
حجت‌الاسلام جامعی خبر داد:

معاون تعلیم و تربیت قرآنی سازمان دارالقرآن الکریم با بیان اینکه در شرایط کرونایی، بالای ۱۰۰ مؤسسه قرآنی در حال انجام کار‌های فاخر در فضای مجازی هستند، گفت: به دنبال بهره‌مندی از شیوه‌های آن‌ها برای سایر نهاد‌ها و مؤسسات قرآنی هستیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسی جامعی، معاون تعلیم و تربیت قرآنی سازمان دارالقرآن الکریم، در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به برنامه‌ها و مباحث تربیتی این معاونت در شرایط کرونایی ماه مبارک رمضان گفت: از آنجایی که تربیت قرآنی همراه با آموزش دارای تأثیرگذاری بالایی در ترویج ارزش‌های دینی است، توسعه تربیت قرآنی در جامعه اساس فعالیت‌های این سازمان است؛ لذا برنامه تربیتی قرآنی سازمان دارالقرآن با عنوان طرح نورالثقلین بر همین اساس و متناسب با زیست‌بوم هر استان، آغاز شده است تا بتوانیم قرآن را به‌عنوان کتاب هدایت وارد زندگی مردم کنیم.

وی افزود: درباره برنامه‌های تربیتی ماه مبارک رمضان برنامه‌های بسیار خوبی پیش‌بینی شد که همگی در ستاد عملیات رمضان سازمان دارالقرآن الکریم با محوریت امید و تواصی در حال اجراست و همگی این برنامه‌ها و کلان‌برنامه‌ها به استان‌های سراسر کشور ابلاغ شده است.

جامعی با بیان اینکه توسعه جلسات خانگی قرآن راهکاری مؤثری در عمق‌بخشی به فعالیت‌های قرآنی است، تصریح کرد: در موضوع بحث تربیت قرآنی به صورت خاص، محور اصلی برنامه‌هایمان جلسات خانگی قرآن است که بسته محتوایی ویژه در این خصوص تهیه شده و از طریق فضای مجازی به دست عزیزان قرآنی و عموم مربیان رسید. این بسته‌ها در سه موضوع اصلی شامل امید، تواصی به حق و تواصی به صبر تهیه شده است.

معاون تعلیم و تربیت قرآنی سازمان دارالقرآن الکریم با اشاره به اینکه محتوای بسته‌های تربیت قرآنی در بخش نگارش و تنظیم به گونه‌ای است که قابل استفاده در تمامی جلسات خانگی قرآن است، اظهار کرد: درسنامه‌ای را هم در این خصوص تنظیم کرده‌ایم که به دست عزیزان قرآنی رسیده است.

وی در خصوص وضعیت فعلی جلسات خانگی قرآن گفت: امروز به دلیل اینکه شرایط کشور در نوسان است ما در برخی از شهر‌ها فعالیت جلسات خانگی قرآن را شاهد بودیم که آمار دقیقی هم از این جلسات نداریم، اما قالب جلسات قرآن در شرایطی که وضعیت مناسب و امکان ارتباط مستقیم ممکن باشد این ارتباط برقرار شده است.

جامعی تاکید کرد: برقراری جلسات حضوری از آن جهت که هر نفر حاضر در یک محفل قرآنی نماینده یک خانواده ایرانی است، می‌تواند در تبلیغ آموزش‌های فراگرفته در جلسات خانگی، شبکه گسترده‌ای را تشکیل دهد که خود آن عامل توسعه آموزه‌های قرآنی در سطح وسیعی از جامعه است.
 
معاون تعلیم و تربیت قرآنی سازمان دارالقرآن الکریم با بیان اینکه در فضای مجازی هم شاهد حضور چشمگیر فعالان قرآنی و جلسات مجازی قرآن کریم بودیم که به دلیل همت بزرگ این افراد، فعالیت‌هایشان جای تقدیر و تشکر دارد، گفت: امروز در شرایط کرونایی کشور، بالای ۱۰۰ موسسه قرآنی داریم که در حال انجام کار‌های فاخر در فضای مجازی هستند و به خوبی بر شرایط حاکم شده‌اند. خوشبختانه این مؤسسات از موج خاصی که به وجود آمده بهترین بهره را برده‌اند و ما از این عزیزان تقدیر و تشکر می‌کنیم.

وی در پایان به ایکنا گفت: در حال حاضر پیگیر فعالیت‌های این صد موسسه هستیم تا مدل‌هایشان برای سایرین هم الگو شود، از این طریق کار و فعالیت قرآنی در شرایط کرونایی می‌تواند توسعه پیدا کند.
انتهای پیام