صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۶۷۹۳۴
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۰
در کنار اجرای دو جشنواره و دو پویش خداپسندانه

مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان با اشاره به اجرای یکصد برنامه ویژه ماه مبارک رمضان از سوی اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان از اجرای دو پویش «هر هیئت یک سرپرستی یتیم» و «هر مداح ۱۴ افطاری ساده» در استان خبر داد.

به گزارش ایکنا از لرستان، حجت‌الاسلام مهدی قدرتی، مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان از اجرای یکصد برنامه ویژه ماه مبارک رمضان توسط اداره‌کل تبلیغات اسلامی در سطح استان خبر داد و گفت: از جمله این برنامه‌ها می‌‎توان به جشنواره «صیام» و برگزاری جشنواره فرهنگی و ورزشی «صراط» در ادارات تبلیغات اسلامی، برگزاری محافل انس با قرآن و اجرای پویش‌های «هر هیئت یک سرپرستی یتیم» و «هر مداح ۱۴ افطاری ساده» اشاره کرد.

وی افزود: در راستای ارتقاء سطح معرفتی اقشار مختلف جامعه به‌ویژه جوانان و نوجوانان، ۴۰۰ مبلغ از حوزه علمیه قم به استان لرستان اعزام شدند و فعالیت این مبلغان براساس ارائه خدمات اجتماعی و تبلیغ چهره به چهره انجام می‌شود.

قدرتی با بیان اینکه در شهرستان‌های استان نیز برنامه‌های مختلف قرآنی و فرهنگی از قبیل ختم قرآن، جزءخوانی قرآن، مسابقات قرآنی و مسابقات کتابخوانی و همچنین پویش‌های مختلف اجرا می‌‏شود، ادامه داد: کمک به کادر «درمان»، «مؤاسات» و «مشاوره فرهنگی» از جمله اقدامات مبلغان اعزامی به لرستان به شمار می‌رود.

انتهای پیام