صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۷۲۴۳۱
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۱

چاقی، کم‌تحرکی، خشم و اعتیاد به اینترنت در استفاده بیش از حد از فضای مجازی بخشی از عوارض حضور مدیریت نشده در فضای مجازی است.

به گزارش ایکنا، با ورود به عصر رسانه و تشکیل شبکه‌های اجتماعی تبادل اطلاعات سرعت بالایی گرفت. به‌طوری‌که بدون محدودیت زمانی و مکانی با تلفن همراه می‌توانیم به‌راحتی هر اطلاعاتی را با دیگران به اشتراک بگذاریم و از تازه‌ترین اخبار دنیا باخبر شویم.
 
کم هزینه و قابل‌ حمل بودن این شبکه‌ها باعث شده تا هر کسی با داشتن یک تلفن همراه به آن دسترسی داشته باشد، اما همان‌طور که این شبکه‌ها می‌توانند مفید باشند، خطراتی را هم به همراه دارند. حجم زیاد تبادل اطلاعات در زمان کم باعث می‌شود تا نظارت دقیقی روی این اطلاعات نباشد که موجب سوءاستفاده کلاهبرداران و ردوبدل شدن محتوای نامناسب در فضای مجازی می‌شود.

چاقی، کم‌تحرکی، خشم و اعتیاد به اینترنت در استفاده بیش از حد از فضای مجازی بخشی از عوارض حضور مدیریت نشده در فضای مجازی است.

بهتر است قبل از بروز هر مشکلی با کسب اطلاعات و بالا بردن دانش سواد رسانه‌ای، خود را از آسیب‌ها و چالش‌هایی که ممکن است دامن‌گیرمان شود حفظ کنیم. به همین دلیل است که مُجاز ماندن در فضای مَجازی مهارتی است که باید آن را تمرین کنیم.
 
مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با هدف ارتقای سواد رسانه‌ای عموم مردم، اقدام به تهیه کلیپ‌هایی با موضوع فضای مجازی و سواد رسانه‌ای کرده است که در ادامه می‌بینید.
 
انتهای پیام