صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۷۲۷۹۷
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۸

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان به آسیب‌شناسی و بررسی مشکلات فعالان قرآنی تأکید کرد و گفت: یکی از مشکلات این عرصه به بیمه فعالان قرآنی مربوط می‌شود و تلاش خواهیم کرد تا افراد فاقد بیمه که به هر دلیلی از این فرآیند جا مانده‌اند تحت پوشش بیمه قرار گیرند.

به گزارش ایکنا از زنجان، محمد ربیع احمدخانی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان، شب گذشته، 30 اردیبهشت‌ماه در جمع فعالان قرآنی اظهار کرد: برای اثربخشی و کیفیت‌بخشی به فعالیت‌های قرآنی باید چالش‌ها و مشکلات مؤسسات و فعالان این عرصه به طور دقیق شناسایی و در معاونت قرآن و عترت وزارت بهداشت مورد بررسی قرار گیرد.

وی به توانمندسازی مربیان و ارتقای تخصص آن‌ها تأکید کرد و افزود: با توجه به تغییر روش‌های آموزش و ذائقه مخاطبان باید توانایی مربیان نیز به‌روزرسانی شود و استفاده از ظرفیت‌ بخش‌های مختلف برای انجام فعالیت قرآنی از جمله تولید محتوا در بستر مجازی باید مورد توجه مسئولان موسسات قرآنی استان قرار گیرد.

این مسئول در مورد اختصاص اعتبارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به فعالیت‌های قرآنی ابراز کرد: پیش از این اعتبارات وزارتخانه‌ به تناسب وسعت و جمعیت برای فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی استانی پرداخت می‌شد ولی در سال‌های اخیر رویه تغییر کرده است و حمایت‌ها به شکل برنامه‌محور است و استانی که طرح و برنامه و ارائه دهد، اعتبار دریافت می‌کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با بیان اینکه باید تلاش کنیم تا برنامه‌های ملی مدون در استان داشته باشیم تا دبیرخانه آنها در استان مستقر شود، تصریح کرد: می‌توان در چند برنامه و جشنواره مسئولیت دبیرخانه را بر عهده گرفت که در زیرشاخه‌های آن برنامه‌های متنوع و متعددی اجرایی شود و شهرستان‌ها را نیز در ارائه طرح و برنامه فعال کنیم.

وی با تأکید بر تشکیل کارگروهی برای بررسی طرح‌ها و مشکلات حوزه قرآن تصریح کرد: یکی از مشکلات این عرصه به بیمه فعالان قرآنی مربوط می‌شود و تلاش خواهیم کرد تا افراد فاقد بیمه که به هر دلیلی از این فرآیند جا مانده‌اند تحت پوشش بیمه قرار گیرند.

احمدخانی با اشاره به تنوع اجرای برنامه‌های قرآنی در استان بیان کرد: برگزاری جشنواره‌های فرهنگی و هنری از جمله جشنواره ملی «معراج» در حوزه نماز، جشنواره «رمضان» و «بهار قرآن» از فعالیت‌های مهم این اداره بوده و امیدواریم در زمان برگزاری اطلاع‌رسانی از طریق موسسه‌های قرآنی برای جذب مشارکت بیشتر علاقه‌مندان انجام شود.

وی به برگزاری جشنواره کودک و نوجوان در بخش قرآن و عترت اشاره کرد و گفت: پیگیر این هستیم که استان به دبیرخانه ملی این جشنواره تبدیل شده و همه ساله این برنامه را در سطح ملی برگزار کند. همچنین جشنواره «شکوه شکیبایی» با محوریت حضرت زینب(س) نیز در سال جاری برگزار خواهد شد.

انتهای پیام