صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۷۳۴۳۸
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۰

مقامات بنگلادشی عبارت ناظر به ممنوعیت سفر به سرزمین‌های اشغالی را از پاسپورت‌های این کشور حذف کردند و این اقدام با استقبال رژیم صهیونیستی مواجه شد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از ینی شفق، مقامات بنگلادشی روز گذشته اعلام کردند که در گذرنامه‌های جدید این کشور دیگر عبارت متن «معتبر برای همه کشورهای جهان به جز اسرائیل» درج نخواهد شد.

از سال 1971 كه این كشور مسلمان‌نشین آسيای جنوبی پا به عرصه وجود نهاد، رهبران این کشور علنا به نفع فلسطين و علیه ظلم اسرائيل در سرزمين‌های اشغالی فلسطين موضع‌گیری كردند.

طی حملات اخیر صهیونیست‌ها به مردم فلسطین، شیخ حسینه، نخست‌وزیر بنگلادش و عبدالمؤمن، وزیر امور خارجه این کشور، بر حمایت خود از مبارزه قانونی فلسطینیان تأکید و حملات اسرائیل به غیرنظامیان را محکوم کردند.

امتياز احمد، استاد روابط بين‌الملل در دانشگاه داكا در این باره گفت اخیرا پس از آنکه برخی از کشورهای عربی روابط خود را با اسرائیل عادی کردند، بنگلادش حمایت خود را از آرمان فلسطین ابراز کرد. بنابراین من فکر نمی‌کنم که برداشتن دو کلمه از گذرنامه‌ها موضع اخلاقی دیرینه بنگلادش را در مورد مناقشه اسرائیل و فلسطین متزلزل کند. 

همچنین عبدالمؤمن، وزیر امور خارجه بنگلادش، در گفت‌وگو با خبرگزاری آناتولی گفت که این اقدام هیچ ارتباطی با سیاست خارجی بنگلادش ندارد و این تصمیم شش ماه پیش گرفته شده است.

در همین حال، گیلعاد کوهن، معاون مدیرکل امور خارجه رژیم صهیونیستی در امور آسیا و اقیانوسیه در توئیتر خود اعلام کرد: یک خبر عالی! بنگلادش ممنوعیت سفر به اسرائیل را برداشته است. این یک مرحله رو به جلو است؛ من از دولت بنگلادش می‌خواهم که حرکت رو به جلو و ایجاد روابط دیپلماتیک با اسرائیل را ادامه دهد تا هر دو ملت بتوانند از مزایای آن برخوردار شوند.

اما وزارت امور خارجه بنگلادش، در بیانیه‌ای توضیح داد: حذف این جمله برای حفظ استاندارد بین‌المللی گذرنامه‌های الکترونیکی بنگلادش انجام شده است و به معنای تغییر سیاست خارجی بنگلادش در قبال مسائل خاورمیانه نیست.

انتهای پیام