صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۷۳۷۰۱
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۰

سخنگوی فراکسیون ایثارگران مجلس، گفت: فراکسیون ایثارگران نسبت به اجرای طرح همسان‌سازی امتیازات جانبازان موافقت کرده و با تسری امتیازات جانبازان به دنبال تحقق اهداف مورد نظر است.

حجت‌الاسلام سیدکاظم موسوی، عضو مجمع نمایندگان استان اردبیل در گفتگو با ایکنا از اردبیل، اظهار کرد: یکی از اولویت‌های اساسی برای مجلس ارائه خدمات مطلوب و یکسان به خانواده‌های ارزشمند و والای ایثارگران و جانبازان است که به همین منظور اجرای طرح همسان‌سازی امتیازات جانبازان زیر ۲۵ درصد و بالای ۲۵ درصد است.

وی بیان کرد: در این زمینه فراکسیون ایثارگران نسبت به اجرای این طرح موافقت کرده و باتسری امتیازات جانبازان به دنبال تحقق اهداف مورد نظر برای ارائه خدمات به این قشر است که این مسئله نیاز به چکش‌کاری‌ها و شناسایی مشکلات و موانع مربوطه دارد و در مجموع اجرای این طرح به عنوان یک طرح بسیار مناسب در دستور کار است.

عضو مجمع نمایندگان استان اردبیل خاطرنشان کرد: باید شرایط و دغدغه این قشر به صورت کامل در نظر بگیرند تا تحت فشار اقتصادی قرار نگیرند و حقوق مناسبی را دریافت کنند که این مسئله از مدت‌ها پیش در دستور کار قرار گرفته بود و برای اجرای این طرح اقدامات لازم در دستور کاری قرار گرفته است.

موسوی بیان کرد: فراکسیون ایثارگران آمادگی‌های لازم را برای رفع مشکلات ایثارگران، وضعیت استخدام و سایر مسائل مربوطه دارد و درصدد است تا با برنامه‌ریزی‌های اساسی در این زمینه اقدام کرده و مشکلات موجود در این زمینه را برطرف کند که این موضوع برای ما به عنوان اولویت اساسی و مهم مطرح است.

وی تصریح کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای واگذاری خودرو به جانبازان بالای ۵۰ درصد نیز در دستور کار قرار گرفته که نیاز است تا زیرساخت‌های لازم در این زمینه محقق شود و بتوانیم به صورت کارشناسانه مشکلات را بررسی و برای رفع آنان اقدامات لازم را انجام دهیم.

انتهای پیام