صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۷۴۷۹۸
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۳

رئیس اداره حقوقی اوقاف هرمزگان از اخذ سند مالکیت بیش از 80 درصد موقوفات در شهرستان رودان خبر داد.

جابر زارع، رئیس اداره حقوقی، ثبتی و اوقافی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان هرمزگان در گفت‌وگو با ایکنا، اظهار کرد: مطابق برنامه ابلاغی سازمان اوقاف جهت تثبیت مالکیت موقوفات در سال 1400 به زودی جلسه‌ای با حضور مدیرکل ثبت اسناد استان و رؤسای ثبتی و اوقاف شهرستان‌ها، برگزار خواهیم کرد. در تلاش هستیم که پرونده‌های مشکل‌دار را با کمک و همیاری اداره کل ثبت اسناد استان حل کنیم تا منجر به صدور سند مالکیت شوند.

وی با اشاره به اینکه بیشترین رقبات فاقد سند مالکیت در استان در شهرستان‌های میناب و بندرعباس هستند، تصریح کرد: متأسفانه در شهرستان میناب که بیشترین حجم رقبات فاقد سند را داریم، مشکلات بسیاری به دلیل پراکندگی، خشک‌سالی و از بین رفتن حدود رقبات موقوفات برای ثبت اسناد آن‌ها به وجود آمده است. تمهیداتی حاصل شده که از متخصصین در این زمینه استفاده کنیم و اسناد رقبات فاقد سند نیز در سال جاری اخذ شوند.

رئیس اداره حقوقی اوقاف هرمزگان ادامه داد: رقباتی در شهرستان میناب هستند که اسناد آن‌ها به صورت دفترچه‌ای است و امیدواریم امسال بتوانیم حجم بسیار زیادی از اسناد این موقوفات را به سند تک‌برگ، تبدیل کنیم. در شهرستان بندرعباس نیز متأسفانه برخی موقوفات، فاقد سند دارای معارض و مشکلاتی هستند که تاکنون موفق به برطرف کردن آن‌ها نشدیم. البته رقبات و پلاک‌های ثبتی را در این شهرستان شناسایی کرده‌ایم، مشکلات احصا شده و امیدواریم امسال با همیاری مدیرکل ثبت اسناد استان، این مشکلات را نیز برطرف کنیم.

زارع در پایان یادآور شد: خوشبختانه در شهرستان رودان تاکنون بیش از 80 درصد مالکیت موقوفات خود را اخذ کرده‌ایم. تعدادی از موقوفات نیز در این شهرستان دارای سند دفترچه‌ای هستند که در نظر داریم تا حد زیادی از این اسناد را به سند تک‌برگ تبدیل کنیم.

انتهای پیام