صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۷۷۲۳۸
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۳

معاون پژوهشی مرکز فعالیت‌های قرآنی منطقۀ آزاد کیش از برگزاری ویژه‌برنامه مجازی آیات و اشارات با موضوع «ضرورت حضور در انتخابات و انتخاب اصلح» خبر داد.

مسعود رهبری، معاون پژوهشی مرکز فعالیت‌های قرآنی منطقۀ آزاد کیش، در گفت‌وگو با ایکنا از هرمزگان، اظهار کرد: در هفته‌های اخیر که نزدیک به ایام انتخابات هستیم در ویژه‌برنامه مجازی آیات و اشارات که هر یکشنبه به صورت زنده و با حضور «حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمید محمدی» کارشناس ثابت این برنامه برگزار می‌شود، مبحث حق‌الناس و حقوق انتخاباتی مردم، اخلاق انتخاباتی نامزدها و هواداران و انتخاب اصلح محور بحث قرار گرفته است.

وی افزود: برنامه بعدی سلسله گفت‌وگوهای «آیات و اشارات» در ساعت ۲۰ یکشنبه، 23 خردادماه، با موضوع «ضرورت حضور در انتخابات و انتخاب اصلح» برگزار می‌شود. علاقه‌مندان به مشاهده این گفت‌وگوی زنده، می‌توانند در زمان مذکور به صفحه مجازی مرکز فعالیت‌های قرآنی منطقه آزاد کیش در اینستاگرام مراجعه کنند و در صورت بازماندن از این برنامه، فایل ذخیره شده آن را در روزهای آینده مشاهده کنند.

یادآور می‌شود؛ در هر جلسه از ویژه‌برنامه مجازی «آیات و اشارات» یک آیه از قرآن کریم محور گفت‌وگو قرار گرفته و پیام‌ها و نکات تفسیری که در خصوص آن آیه وجود دارد و همچنین روایات و برداشت‌هایی که در تاریخ کتب تفسیر از آن آیه شده به صورت شیوا از جانب کارشناس برنامه بیان می‌شود.

انتهای پیام