صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۷۸۸۹۷
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۶
در فصل بهار؛

دوره‌های ترم بهار مؤسسات قرآنی سیستان و بلوچستان با شرکت 720 قرآن‌آموز برگزار شد.

سیدمهدی پورموسوی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به اینکه گزارش فصل بهار دوره‌های عمومی و تخصصی قرآن تهیه شده است، گفت: در فصل بهار رشته‌های آموزش عمومی چون روخوانی، روان‌خوانی، تجوید، حفظ، فنون قرائت و صوت ولحن، مفاهیم و تفسیر قرآن از سوی مؤسسات مجری سطح استان به صورت حضوری و غیرحضوری(در بستر فضای مجازی) برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه 720 نفر در این دوره‌ها آموزش‌های لازم را دیده‌اند، بیان کرد: در ایام تابستان و با توجه به آغاز اوقات فراغت دانش‌آموزان، دوره‌هایی چون آموزش قصه‌های قرآنی، شعرخوانی با هدف تقویت هوش و خلاقیت کودکان، حفظ سوره‌های کوچک قرآن، آموزش آیات پرکاربرد قرآن و حدیث‌های کاربردی در زندگی فردی و اجتماعی، آموزش مفاهیم دینی به زبان ساده به کودکان، نوجوانان و بزرگسالان و دوره‌های تربیت مربی قرآن در کنار سایر دوره‌های آموزش عمومی و تخصصی برگزار خواهد شد.

پورموسوی اضافه کرد: دوره‌های ترم تابستان مؤسسات و خانه‌های قرآن سطح استان از 20 خردادماه به صورت نیمه حضوری آغاز شده است.

انتهای پیام