صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۷۹۳۸۳
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۸

تابلو القاب فاطمی شامل 35 لقب حضرت معصومه(س) ظهر امروز، اول تیرماه به‌مناسبت میلاد امام رضا(ع) طی مراسمی در موزه حرم بانوی کرامت رونمایی شد.

به گزارش ایکنا از قم، مراسم رونمایی از تابلو «القاب فاطمی» ظهر امروز، اول تیرماه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی احمدی، معاون فرهنگی و حجت‌الاسلام علی فتح‌الله‌زاده، مدیر کتابخانه، موزه و مرکز اسناد حرم مطهر حضرت معصومه(س) در موزه فاطمی برگزار شد.

در حاشیه این مراسم حجت‌الاسلام محمدباقر مشکاتی، طراح، محقق و بانی این اثر هنری، اظهار کرد: انگیزه ارائه این اثر از آنجا شکل گرفت که ما در بررسی آثار تاریخی مرتبط با حضرت معصومه(س) متوجه شدیم که در مورد القاب ایشان، آثار کمی وجود دارد به همین علت برنامه‌ریزی کردیم تا با محتوای حضرت معصومه(س) آثار هنری ویژه‌ای را ارائه کنیم.

وی اضافه کرد: منابع معتبری از جمله زیارت‌نامه‌ها و منابع دینی و همچنین منابع غیردینی را مورد توجه قرار داده و ۳۵ لقب از القاب حضرت معصومه(س) را انتخاب کردیم که این القاب توسط سیدمحسن کشفی طی دو ماه کار افتخاری به روش قطاعی روی زمینه چوبی سفید خطاطی شده است.

مشکاتی از سیدمحمود کشفی به‌عنوان رنگ‌کار این اثر هنری نام برد و گفت: این تابلو هنری در اندازه ۲۴۰ * ۱۸۰ تولید و به موزه حرم مطهر اهدا شده است تا برای روایتگری و معرفی زندگی بانوی کرامت مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: فاطمه ثانی، مجاهده، اخت الرضا، مریم آل محمد، سبطی به معنای بانوی با حجاب، مرضیه، رضیه و قره عین الرسول که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد بانوی کرامت مطرح شده از جمله القاب مورد استفاده قرار گرفته در این تابلو است؛ القاب مهم معصومه و شفیعه نیز در اطراف فراز یا فاطمه اشفعی‌ لی فی‌ الجنه، به نمایش گذاشته شده است.

مشکاتی یادآور شد: این تابلو هنری، نخستین اثر با محتوای القاب و لقب‌واره‌های بانوی کرامت است و هنرمندان می‌توانند از این اثر هنری الگوبرداری کرده و تولیدات هنری ویژه‌ای دیگری در مورد این بانوی بزرگوار ارائه دهند.

انتهای پیام