صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۸۰۷۸۲
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۳
10 تیرماه؛

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت استان اصفهان از برگزاری انتخابات هیئت مدیره و هیئت بازرسی این اتحادیه در روز پنجشنبه، 10 تیرماه خبر داد.

حسین خاکساری هرندی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت استان در گفت‌وگو با ایکنا از اصفهان اظهار کرد: اتحادیه هر سال باید مجمع عمومی داشته باشد و هر سه سال یک بار نیز انتخابات هیئت مدیره و هیئت بازرسی را برگزار کند که این انتخابات در روز پنجشنبه، 10 تیرماه سال جاری در هنرستان هنرهای زیبای دختران واقع در خیابان مطهری اصفهان برگزار می‌شود.

وی افزود: 160 مؤسسه و تشکل قرآن و عترت در استان اصفهان وجود دارد که مجمع عمومی اتحادیه با حضور نصف به علاوه یک آنها یعنی 81 مؤسسه و تشکل رسمیت پیدا می‌کند.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت استان اصفهان اضافه کرد: در این انتخابات، هفت نفر به‌عنوان اعضای هیئت مدیره و سه نفر به‌عنوان اعضای هیئت بازرسی برای مدت سه سال انتخاب می‌شوند. ضمن اینکه برای انتخابات هیئت بازرسی، پنج نفر و برای انتخابات هیئت مدیره، 13 نفر نامزد شده‌اند. نامزدها باید از ارکان مؤسسات یعنی از اعضای هیئت مدیره، هیئت مؤسس و بازرسان مؤسسات باشند.

خاکساری هرندی ادامه داد: در جریان انتخابات، موارد دیگری مثل گزارش بازرسی، گزارش مدیرعامل و معرفی کاندیداها نیز ارائه می‌شد، ولی امسال به‌دلیل شرایط ناشی از شیوع کرونا، این موارد به‌صورت مجازی در روز قبل از برگزاری انتخابات به اطلاع مؤسسات می‌رسد و فقط اصل انتخابات به‌صورت حضوری برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: کمیته برگزاری انتخابات شامل اداره‌کل تبلیغات اسلامی، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت استان است و انتخابات با حضور مدیرکل و مسئولان اداره‌کل تبلیغات و ارشاد استان و دو ناظر از وزارت ارشاد و اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت برگزار می‌شود.

انتهای پیام