صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۸۱۰۵۸
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۵
مدیرکل تبلیغات اسلامی قم:

حجت‌الاسلام شعبان‌زاده با بیان اینکه پویش مهرواره محله همدلی یکی از پویش‌هایی است که برای الگوسازی در محلات شکل گرفته است، گفت: اگر تمهیدات لازم صورت بگیرد، مهرواره می‌تواند یگان‌های مردمی که باید در اختیار مسجد و امام باشد را در حل مسائل راهبری کند.

حجت‌الاسلام مرتضی شعبان‌زاده، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا از قم با اشاره به آثار مهرواره محله همدل، اظهار کرد: اگر شبکه امامت به‌درستی شکل بگیرد و تمهیدات لازم فراهم شود مهرواره می‌تواند یگان‌های مردمی که باید در اختیار مسجد و امام باشد را در حل مسائل راهبری کند.

وی با اشاره به عملکرد این اداره‌کل در زمینه مهرواره محله همدل، ادامه داد: کار ما در اداره تبلیغات اسلامی استان قم کار عملیاتی نیست و تمهیداتی نظیر حکمرانی محلی، حکمرانی الهی، شناسایی ظرفیت‌ها و سامان دادن دبیرخانه پرداختیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم بیان کرد: مهرواره یک پویش است که در ماه مبارک رمضان امسال انجام شد؛ اگر از پویش‌ها انتظاراتی فراتر از کشف ظرفیت‌ها داشته باشیم دچار اشتباه راهبردی شده‌ایم و پویش‌ها نباید ما را از کار بنیادین، اصلی و بلندمدت غافل کند.

وی بر ادامه‌دار بودن مهرواره محله همدل تأکید کرد و افزود: مهرواره می‌تواند با برنامه‌ریزی دقیق و متناسب با مقتضیات هر محله و استان ادامه پیدا کند با اولویت‌گذاری‌ها می‌توان ظرفیت مهرواره را به سمتی هدایت کرد که ضرورت دارد.

شعبان‌زاده در خصوص مراحل مهرواره محله همدل، اظهار کرد: تبلیغات، اطلاع‌رسانی، ثبت‌نام، مسئله‌شناسی، آموزش، حل مسئله، گزارش‌گیری، جشنواره شهرستانی، جشنواره استانی و جشنواره کشوری مراحل اجرای این پویش بود.

مدیرکل اداره تبلیغات اسلامی استان قم بیان کرد: در کشور ما، چندین هزار محله وجود دارد و هر محله حداقل یک مسجد دارد جوان‌ها و اهل محل در این پویش شرکت کردند و مشکلات محله را حل کردند.

وی یادآور شد: بر این اساس، شرکت‌کنندگان پس از شناسایی مشکلات پیرامونی خود به ارائه راه‌حل می‌پرداختند و در نهایت کسانی که موفق به حل یک یا چند مسئله محله خود شدند، وارد رقابت با دیگران شده پس از  سه مرحله ارزیابی و داوری شهرستانی، استانی و کشوری، جوایز نفیسی به برگزیدگان اهدا می‌شود.

شعبان‌زاده گفت: تعداد مشکلات اقتصادی اقتصادی، اجتماعی و زیرساختی ثبت شده از سوی مردم در استان قم به یک میزان بوده است و در حوزه مسائلی از قبیل مسئله حقوقی، رسانه و هویت‌بخشی، زنان و تربیتی موردی ثبت نشده است.

یادآور می‌شود، مهرواره محله همدل پویشی ملی است که از مردم دعوت می‌کند برای حل یک یا چند مسئله محله خود اقدام کنند و در حال حاضر مهلت ثبت گزارش در مهرواره به پایان رسیده و مرحله ارزیابی شهرستانی آغاز شده است در نهایت این پویش سه برگزیده خواهد داشت که جوایز ارزنده‌ای را دریافت خواهند کرد.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توانند به آدرس www.ham-del.ir  مراجعه کنند.

انتهای پیام