صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۸۱۳۶۹
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۹

استاندار آذربایجان‌شرقی خواستار توجه ویژه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به توسعه فضاهای فرهنگی و هنری در شهر تبریز شد.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، محمدرضا پورمحمدی، استاندار آذربایجان‌شرقی، امروز، 10 تیرماه، در آیین بازگشایی تئاتر شهر تبریز، با ادای احترام به هنرمندان و فرهنگ دوستان تازه درگذشته تبریز همچون استاد خسرو‌ پایاب، سیامک افسایی، کامیار شکیبایی و تینا عبدی گفت: بازگشایی مجدد مجموعه فرهنگی تربیت و تئاتر شهر تبریز، مرهون زحمات و تلاش‌های دکتر محمدپور، مدیرکل فقید فرهنگ و ارشاد استان، دکتر ناظمی، مدیرکل جدید و پیگیری‌های هنرمندان عزیز استان است.

وی با ابراز خرسندی از بازگشایی و آغاز بکار مجدد این مجموعه فرهنگی ابراز کرد: تئاتر شهر تبریز، گنجینه‌ای از تاریخ بیش از ۵۰ ساله فرهنگ و هنر آذربایجان است که باید بیشتر از گذشته، فعال‌تر شده و از آن مراقبت کرد.

پورمحمدی، در ادامه با بیان اینکه تبریز و خطه آذربایجان به دلیل نزدیکی جغرافیایی به غرب، قدمت و سابقه بیشتری در حوزه هنرهایی همچون نمایش در مقایسه با تهران دارد افزود: این خطه از کشور در بخش‌های مختلف تاریخ مدرن نیز حرفی برای گفتن دارد و‌ به جرات می‌توان‌ گفت که ایران مدرن، مدیون آذربایجان است.

استاندار آذربایجان‌شرقی در همین راستا اظهار کرد: صنعت چاپ نیز پس از ورود به خطه آذربایجان از این منطقه در جای جای ایران اسلامی رواج یافت.

وی به بخشی از بیانات رهبر انقلاب در ۲۹ بهمن مبنی بر تربیت انسان‌هایی بزرگ در تبریز و آذربایجان اظهار کرد: در اهمیت تبریز و آذربایجان، همین بس که در تمامی بخش‌های نگارگری، خطاطی، نقاشی، شعر، ادب، تاریخ و حتی تجارت، صاحب مکاتبی منحصر به فرد است که باید این مکاتب، مجددا احیا شده و به دنیا شناسانده شود.

پورمحمدی با تاکید بر اهمیت بازسازی و توسعه فضاهای فرهنگی در مرکز شهر ابراز کرد: سیاست، مذهب، اقتصاد و هنر از اصلی‌ترین و مهم‌ترین شاکله‌های مرکزیت شهر است که باید به شکل متوازن توسعه یابد.

وی در همین راستا گفت: به جرات می‌توان گفت که نفس قلب تبریز از تپش افتاده که باید با توسعه فضاهای فرهنگی، مجدداً در این زمینه و برای رفع کمبودها تلاش کرد.

پورمحمدی، همچنین از معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خواست که اعتبارات ویژه‌ای برای توسعه فضاهای فرهنگی و هنری در تبریز اختصاص یابد.

انتهای پیام