صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۸۱۶۵۳
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۸

دبیر شورای سیاست‌گذاری عفاف و حجاب کشور گفت: دشمنان انقلاب اسلامی در حوزه فرهنگی و دوری مردم از فرهنگ اسلامی، سرمایه‌گذاری بسیاری دارند که باید به نسبت سرمایه‌گذاری آنان، سرمایه‌گذاری ما نیز افزایش پیدا کند.

رضاییان، دبیر شورای سیاست‌گذاری عفاف و حجاب کشور، ۱۲ تیرماه در حاشیه اولین جلسه ستاد راهبری و هماهنگی برای مصوبه عفاف و حجاب که در استانداری خراسان شمالی برگزار شد، در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان شمالی، با اشاره به اینکه مسئله عفاف و حجاب بین خانم‌ها و آقایان مشترک است، افزود: در حوزه عفاف و حجاب تاکید بر اجرای برنامه‌های فرهنگی، ایجابی و اقناعی است و تا حد امکان از برنامه‌های سلبی و برخوردی باید جلوگیری شود.

وی با اشاره به این که حتی افرادی که با حجاب اجباری مخالف هستند، تبلیغ حجاب را ضروری می‌دانند، گفت: اقدامات بین دستگاهی باید در حوزه عفاف و حجاب گسترش پیدا کند و حتی افرادی که با حجاب اجباری مخالف هستند، تبلیغ حجاب را ضروری می‌دانند و این نشان دهنده اهمیت این موضوع است.

رضاییان با اشاره به اینکه دشمنان انقلاب اسلامی به دنبال نابودی فرهنگ اسلامی هستند، گفت: سرمایه‌گذاری دشمنان انقلاب اسلامی در این حوزه بسیار زیاد است و ما نیز باید به میزان سرمایه‌گذاری آنان، سرمایه‌گذاری خود را افزایش دهیم که این سرمایه‌گذاری شامل سرمایه‌گذاری مادی و معنوی می‌شود.

دبیر شورای سیاست‌گذاری عفاف و حجاب کشور تصریح کرد: پیشران مشکلات اجتماعی بی‌عفتی است  و افرادی که به استحکام خانواده تاکید دارند دچار فساد اخلاقی و اجتماعی نمی‌شوند و از همین جهت در این رابطه نقش خانواده بسیار مهم است.

انتهای پیام