صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۸۶۱۳۰
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۸

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شیراز با اشاره به اجرای طرح «کمند» در دانشگاه‌ها، آن را تلاشی برای بحث ترویج کارآفرینی و تحقق دانشگاه‌های نسل سوم که تأکید بر روی کارآفرینی دارند، دانست.

به گزارش ایکنا از فارس، سیدمجتبی واعظی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شیراز عصر دیروز، دوم مردادماه در مراسم اختتامیه رویداد کمند(کار، مهارت و نوآوری) که ویژه دختران دانشجوی دانشگاه‌های فارس به میزبانی دانشگاه شیراز در بستر فضای مجازی برگزار شد، با اشاره به اجرای این طرح در دانشگاه شیراز، گفت: باب دیگری برای بحث کارآفرینی و تحقق هرچه جدی‌تر و ملموس‌تر دانشگاه نسل سوم که تأکید بر روی کارآفرینی دارد، گشوده شده است.

وی افزود: طرح کمند یک مجال و فرصت بزرگی فراهم کرده است که بتوانیم دانشجویان دختر را وارد عرصه مهارت و بازار کار کنیم زیرا سهم کمی از بازار از آن دختران است، به همین دلیل هدف اول از این طرح مهارت‌افزایی و ایجاد امکان حضور مؤثر دانشجویان دختر به خصوص بعد از تعطیلات شیوع کروناست، لذا صرفاً به انتقال یک دانش تئوریک اکتفا نمی‌کنیم.

واعظی با بیان اینکه امیدواریم کمند فتح باب جدی‌تری در کنار سایر تلاش‌های دانشگاه باشد که دانشجویان بتوانند به این مهارت‌های عملی و فنی هم مجهز شوند، اظهار کرد: هدف دیگری که در طرح کمند مدنظر بود این است که حتی در دوران تحصیل بتوانیم ایجاد اشتغال کنیم؛ کمند به‌طور خاص مسئله اشتغال دانشجویان دختر را در نظر دارد. لذا، اتفاق مبارکی است که بتوانیم حتی در زمان تحصیل برای دانشجویان ایجاد درآمد از طریق مهارت‌های آن‌ها کنیم.

معاون فرهنگی دانشگاه شیراز با تشریح آینده طرح کمند، گفت: با همکاری وزارتخانه به دنبال اجرای طرح‌هایی برای ایجاد یا تقویت خودباوری دانشجویان دختر هستیم تا قبل از ورود به جامعه اعتماد به نفس پیدا کرده و دانش خود را به عمل و تولید تبدیل کنند. لذا، از طریق طرحی مانند کمند یک تعامل و تبادل فعال بین دانشگاه و جامعه برقرار کردیم و این فرصت خوبی است که هم فضاهای بیرون از دانشگاه متوجه پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های دانشجویان دانشگاه‌ها شوند و هم دانشگاه بتواند نهادهایی که فعالیت می‌کنند شناسایی کرده و تبادل بهتری در این زمینه با آن‌ها داشته باشد.

وی در پایان گفت: امسال، اولین مرحله اجرای طرح کمند در دانشگاه بود و در ابتدای راه هستیم لذا امیدواریم در سال‌های بعد بتوانیم قوی‌تر کار را پیش ببریم.

انتهای پیام