صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۸۷۵۷۷
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۰

نماینده ولی فقیه و رئیس شورای مرکزی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، عزیزالله مهدیان را به عنوان سرپرست بنیاد مسکن انقلاب اسلامی منصوب کرد.

به گزارش ایکنا، به‬ نقل‬ از‬ بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، امروز شنبه ۹ مردادماه در جلسه‌ای با حضور اعضای شورای مرکزی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، عزیزالله مهدیان به عنوان سرپرست بنیاد مسکن انتخاب و در جلسه‌ای با حضور مدیران ارشد این نهاد این حکم قرائت و ابلاغ شد.

در قسمتی از این حکم خطاب به سرپرست جدید بنیاد مسکن آمده است: «امید است با توکل بر خداوند متعال و ضمن بهره‌گیری از رهنمودهای مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و پشتوانه غنی تجارب مدیریتی و همکاری کارکنان مؤمن و تلاشگر بنیاد، در تحقق اهداف عالیه این نهاد انقلابی و یادگار امام خمینی(ره) موفق و مؤید باشید».

مهدیان پیش از این در سمت مدیرکل استان‌های کردستان، گیلان، همدان مازندران و همچنین معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن مشغول به کار بوده است.

پیش از این مرحوم علیرضا تابش ۱۶ سال ریاست بنیاد مسکن را بر عهده داشت که هفته گذشته بر اثر ابتلاء به کرونا دارفانی را وداع گفت.

انتهای پیام