صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۸۸۲۱۰
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۶

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان از اعزام تیم‌های امداد و نجات سیل به‌منظور امدادرسانی به 156 آسیب‌دیده ناشی از آب‌گرفتگی خبر داد.

به گزارش ایکنا از زنجان، سیدقاسم موسوی، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان، 12 مردادماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در اثر بارش‌های روزهای اخیر تعدادی از روستاهای استان دچار آبگرفتگی، سیل و خسارت شده و اکیپ‌های هلال احمر به مناطق آسیب‌دیده اعزام شدند.

وی اظهار کرد: 20 منزل مسکونی در روستای گلابر سفلی شهرستان ایجرود، ۱۸ منزل در روستای علم‌کندی شهرستان ماهنشان، دو منزل مسکونی روستای گل‌تپه در شهرستان خدابنده دچار آبگرفتگی شد و ۸۰ نفر در شهرستان ایجرود، ۷۲ نفر در شهرستان ماهنشان و چهار نفر نیز در شهرستان خدابنده متاثر از حادثه آب‌گرفتگی در منازل مسکونی شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان از اعزام شش تیم امداد و نجات سیلاب به شهرستان‌های ماهنشان، ایجرود و خدابنده خبر داد و گفت: ۲۲ نیروی عملیاتی برای امدادرسانی به ۱۵۶ حادثه‌دیده ناشی از این آبگرفتگی اعزام شدند.

وی با بیان اینکه برای امدادرسانی به حادثه‌دیدگان هفت دستگاه موتور لجن‌کش، شش دستگاه خودرو شامل آمبولانس، خودروی نجات و خودروی کمک‌دار به‌کارگیری شد، اظهار کرد: هموطنان در صورت گرفتار شدن در سوانح و حوادث با شماره ۱۱۲ برای دریافت خدمات امداد و نجات در هر ساعت از شبانه‌روز می‌توانند تماس برقرار کنند.

انتهای پیام