وی محور این پویشها را روضههای خانگی (برگزاری مراسم نوحهخوانی و روضهخوانی در منازل)، حسینیههای خانگی (سیاهپوش کردن و منزلآرایی)، نوگلان حسینی (برگزاری مراسم عزاداری حضرت علیاصغر(ع))، سوگواره احلی منالعسل و بزرگداشت حضرت قاسم بنالحسن(ع)، موکبهای خانگی (عزاداری اربعین حسینی(ع)) عنوان کرد و گفت: روضههای زینبیه (تبیین قیام عاشورا و بررسی روضههای حضرت زینب(س) و نیزکمکهای مؤمنانه (اهدای نذورات به صورت نقدی و یا بسته کالاهای اساسی بین نیازمندان) از دیگر محورهای این پویشهای دانشآموزی است.
بحریزاده در ادامه اهداف اجرای این پویشها را گرامیداشت ماههای محرم و صفر و ترویج فرهنگ نجاتبخش نهضت حسینی(ع) و شور و شعور نهضت عاشورا، عزاداری سید و سالار شهیدان(ع) و پاسداشت مقام شامخ شهدای کربلا و نیز غنیسازی اوقات فراغت اعضا و شناسایی استعدادهای برتر دانشآموزان برشمرد.
وی به شرایط تولید و ارسال آثار اشاره کرد و گفت: فضای تولید آثار باید خانه و محل سکونت یا فضای باز بوده و زمان تولید فیلم حداکثر 100 ثانیه با فرمت mp4 و حداکثر حجم آن 15 مگابایت باشد و همچنین، درج نام استان، موضوع، عوامل تهیه در زیرنویس (کپشن) فایل ارسالی، الزامی است.
قائممقام سازمان دانشآموزی با بیان اینکه تولید آثار میتواند به صورت انفرادی و یا دانشآموز ـ مربی با اعضای خانواده و با رعایت ضوابط بهداشتی شرایط کرونا صورت پذیرد، گفت: 30 مهرماه سال جاری پایان مهلت ارسال آثار است.
وی در پایان بیان کرد: مخاطبان میتوانند از طریق بخشنامه، شبکه شاد و سایر بسترهای فضای مجازی از شروع فعالیت مطلع شده و برای کسب اطلاعات بیشتر از محتوای توجیهی این سوگواره، مندرج در کانال مربوطه استفاده کنند.
انتهای پیام