صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۸۹۰۵۵
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۲

در نشست مسئولان حج و زیارت با آیت‌الله محمدی ری‌شهری، مسئولان حج و زیارت از امکان ازسرگیری سفرهای زیارتی به عتبات به صورت محدود در آینده خبر دادند.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حج، حجج‌الاسلام ‌والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب، نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی و سیدعلی قاضی عسکر، نماینده سابق ولی فقیه در امور حج و زیارت، همچنین علی‌رضا رشیدیان، رئیس سازمان حج و زیارت امروز با آیت‌الله محمد محمدی ری‌شهری، تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این نشست صمیمی، مسئولان حوزه حج و زیارت با ارائه گزارشی از برنامه‌های این مجموعه در خصوص حج، عمره و عتبات عالیات، از خدمات آیت‌الله ری‌شهری در دوران مسئولیت در بعثه مقام معظم رهبری تقدیر کردند.

در این دیدار با توجه به فرارسیدن ماه محرم و مذاکرات صورت گرفته با طرف‌های عراقی، مسئولان حج و زیارت از امکان ازسرگیری سفرهای زیارتی به عتبات به صورت محدود در آینده خبر دادند.

حجت‌الاسلام والمسلمین نواب، بازمهندسی برنامه‌ها در بعثه مقام معظم رهبری را از فعالیت‌های موفق آیت‌الله ری‌شهری برشمرد و از وی به عنوان خادم حقیقی مکتب اهل بیت(ع) و احیاء کننده تراث حدیثی معصومین علیهم‌السلام در این دوران یاد کرد.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) نیز با ابراز خرسندی از عملکرد مسئولان قبلی و فعلی حج و زیارت، بر لزوم راه‌اندازی سفرهای زیارتی تأکید کرد و این سفرها را در پرکردن خلاءهای فرهنگی در جامعه موثر دانست.

انتهای پیام