به گزارش ایکنا؛ به نقل از پایگاه اطلاعرسانی ریاست جمهوری، حجتالاسلام رئیسی در این جلسه پس از استماع گزارش اعضای ستاد، با توجه به تشدید وضعیت بیماری کرونا در کشور و افزایش شیوع و ابتلا در روزهای گذشته، دستورات فوری برای مقابله و مهار کرونا صادر کرد.
تأمین فوری اقلام درمانی بالاخص سرم و اکسیژن، بازنگری در پروتکل های بهداشتی و تعیین ضمانت اجرا برای آن، تمهید واردات واکسن به میزان مورد نیاز به منظور قطع زنجیره انتقال تا قبل از آغاز فصل سرما، تأمین بدون محدودیت ارز برای واردات واکسن از جمله دستورات مهم رئیس جمهور در این جلسه بود.
سازماندهی جدید ظرفیتهای مردمی و نیروهای مسلح برای ارائه خدمات درمانی و اقدامات پیشگیرانه، بازطراحی و ارتقای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی و اجرای آن، چند شیفته شدن مراکز تزریق واکسن به منظور پیشگیری از ازدحام و تسریع در انجام واکسیناسیون، اولویت در پرداخت مطالبات معوقه کادر درمان و افزایش نیروی انسانی کادر درمان با استفاده از ظرفیت دانشجویان دانشکده های پزشکی و پرستاری و نیروهای داوطلب مردمی از دیگر دستورات حجتالاسلام رئیسی در جلسه اضطراری ستاد کرونا بود.
همچنین در این جلسه مقرر گردید به منظور کنترل پیک پنجم کرونا، قرارگاه مبارزه با کرونا جزییات تعطیلات هفته آتی را بررسی و جهت تصویب، پیشنهاد نماید.
یادآور میشود، کمیته ویژه مقابله با کرونا که با دستور روز شنبه رییس جمهور تشکیل شده است. طرح جامع تحول در نحوه مقابله با ویروس کرونا شامل راهحلهای کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت را به ستاد ملی کرونا ارائه خواهد کرد.
انتهای پیام