صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۹۳۱۵۵
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۶

در مراسمی با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد و اداره‌کل بنیاد شهید و امورایثارگران استان یزد، مدیر جدید ستاد امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی یزد معرفی شد.

به گزارش ایکنا از یزد، معصومه طباطبایی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد، 3 شهریورماه در مراسم معارفه مدیر جدید امور شاهد و ایثارگران این دانشگاه اظهار کرد: برای یادگیری دانشجویان شاهد و ایثارگر در ابعاد مختلف جامعه باید کار اساسی صورت گیرد به نحوی ‌که دغدغه خانواده دانشجویان شهید و ایثارگر صرفاً حمایت مالی از طرف دانشگاه نباشد.

وی ادامه داد: با توجه به تغییر رویکرد و نگرش سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در اشتغالزایی، راه‌اندازی مراکز رشد و تحقیقاتی، دانشجویان شاهد و ایثارگر باید به‌ صورت جهادی به سمت سرمایه‌گذاری رفته تا در بازار کسب و کار فرصت‌های شغلی خود را پیدا کنند.

حجت‌الاسلام عباس زارع گاریزی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد نیز در این نشست با بیان اینکه خدمت‌رسانی هرچه بیشتر به فرزندان شاهد و ایثارگران تکلیفی الهی است، گفت: با تعامل خوبی که از گذشته تاکنون با مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی یزد و مسئولان ستاد و شاهد این دانشگاه بوده کارکرد این ستاد مثال‌زدنی است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد ابراز امیدواری کرد: بتوانیم بهترین خدمت به خانواده جانبازان و جذب فرزندان به این دانشگاه که باعث ارج و قرب الهی و افتخار این مرز و بوم هستند، انجام دهیم.

یادآور می‌شود در این مراسم از تلاش‌های مجید دست‌افشان قدردانی و محسن اقبالی که خود از یک خانواده جانباز 35 درصد هشت سال دفاع مقدس است، به عنوان مدیر جدید ستاد امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی یزد معرفی شد.

انتهای پیام