صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۹۳۴۷۷
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۶

در بخشی از پیام تبریک رئیس هیئت امنای آستان مقدس سیدعلاءالدین حسین(ع) خطاب به تولیت جدید حرم شاهچراغ(ع) بر ضرورت احیای طرح توسعه 57 هکتاری حرم شاهچراغ(ع) تأکید شده است.

به گزارش ایکنا از فارس، به مناسبت انتصاب حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری، به عنوان تولیت آستان مقدس حضرت شاهچراغ(ع)، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحی‌الدین طاهری، رئیس هیئت امنای آستان مقدس حضرت سیدعلاءالدین حسین(ع) شیراز پیام تبریکی صادر کرد.

در این پیام آمده است:

برادر گرامی جناب حجت‌الاسلام و المسلمین آقای حاج شیخ ابراهیم کلانتری دامت افاضاته

سلام علیکم

انتصاب جنابعالی را از سوی مقام معظم رهبری به عنوان تولیت آستان مقدس حضرت احمدبن مـوسی‌الکاظم علیهماالسلام تبریک و تهنیت عـرض نموده و توفیقاتتان را در اجرای منویات ولی امر مسلمین حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای مدظله‌العالی از محضـر باریتعالی مسئلت می‌نمایم.

امید است انشاءالله در سایه وحدت آستان‌های مقدس این دو امامزاده لازم‌التکریم و همراهی وازرتخانه‌های راه و شهرسازی و میراث فرهنگی و گردشگری و همچنین شورای اسلامی و شهرداری شیراز طرح توسعه حرم‌های مطهر معروف به 57 هکتاری که متأسفانه در دوران دولت‌های یازدهم و دوازدهم و شورای پنجم شهر شیراز به فراموشی سپرده شد، مجدداً اجرائی و موانع طرح برطرف و فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر محور قرار گرفتن حرم‌های مطهر در کلیه امور فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی عملی گردد.

انتهای پیام