صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۹۴۶۹۳
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۰

رئیس کمیته امداد قشم گفت: هزار فرزند ایتام و محسنین تحت پوشش این نهاد، چشم‌انتظار کمک‌های بیشتر حامیان و خیران به طرح اکرام و محسنین هستند.

به گزارش ایکنا از هرمزگان، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان، غلامرضا غلامی، امروز، 11 شهریورماه، اظهار کرد: حامیان ایتام در شهرستان قشم از ابتدای سال جاری تا پایان مردادماه، حدود ۲۲ میلیارد ریال به کودکان یتیم کمک کردند که این رقم در مقایسه با سال گذشته ۸۳ درصد رشد داشته است. در حال حاضر هزار کودک قشمی در طرح ایتام و محسنین تحت پوشش کمیته امداد قرار داشته و هزار و ۸۰۰ نفر حامی و نیکوکار کفالت کودکان ایتام و محسنین را بر عهده دارند.

وی افزود: سرانه پرداختی برای مشارکت در طرح حامیان ایتام و محسنین حداقل مبلغ ۵۰۰ هزار ریال است که خیران و نیکوکاران می‌توانند با مشارکت در این طرح خداپسندانه از ثمره معنوی آن برخوردار شوند. بستر مناسب و آسان الکترونیکی از طریق نرم‌افزار و سیستم بانکی برای پرداخت حامیان فراهم‌شده و خیران کمک‌های خود را مستقیم به‌ حساب فرزند معنوی خود واریز می‌کنند.

رئیس کمیته امداد قشم تصریح کرد: خیران و متقاضیان مشارکت در طرح اکرام ایتام و محسنین می‌توانند با مراجعه حضوری به کمیته امداد امام خمینی(ره) قشم و یا نشانی اینترنتی این طرح به آدرس ekram.emdad.ir  اقدام به ثبت‌نام کرده و به یاری کودکان نیازمند بشتابند. همچنین خیران عزیز می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره  ۰۹۱۷۱۶۹۶۹۲۴ تماس بگیرند.

انتهای پیام