صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۹۴۹۲۶
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۷
صالحی‌عمران خبر داد:

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای اظهار کرد: 610 میلیارد ریال اعتبار در قالب اسناد خزانه اسلامی جهت به‌روز‌رسانی، کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها و توسعه امور زیربنایی و تعمیرات ضروری به دانشگاه فنی و حرفه‌ای اختصاص یافت.

به گزارش ایکنا، به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای، ابراهیم صالحی عمران، رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای بیان کرد: در بودجه مصوب 1400 سازمان برنامه و بودجه کشور مصوب مجلس شورای اسلامی، اعتبار تعمیر و تجهیز دانشگاه فنی و حرفه‌ای به مبلغ 2800 میلیارد ریال تعیین گردیده که از این مبلغ 1680 میلیارد ریال جهت انجام امور زیر بنایی و مبلغ 1120 میلیارد ریال جهت توسعه کارگاه‌ها و آزمایشگاه به استناد شاخص‌های سند تجهیزات کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها و براساس تخصیص توزیع خواهد شد.
 
وی افزود: به یاری خدا در ماه جاری جهت به روز رسانی تجهیزات 350 میلیارد ریال به صورت نقدی  و 370 ميليارد ريال به صورت اسناد خزانه اسلامی طی دو یا سه ساله و مابقی با تأکید بر انجام امور زیر بنایی به آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای کشور ابلاغ می‌گردد.
 
صالحی عمران با ذکر این نکته که آموزش‌های حضوری و مجازی در دوران پسا کرونا نیز ادامه می‌یابد، از تدوین سند آموزش تلفیقی در این دانشگاه خبر داد.
 
گفتنی است که بر اساس برنامه ششم توسعه سهم آموزش عالی  مهارتی  کشور باید به 30% افزایش یابد.
 
در حال حاضر بیش از سه هزار آزمایشگاه و کارگاه با مساحت 374 هزار متر مربع، 13 آزمایشگاه مرکزی با مساحت بیش از 5 هزار متر مربع، سرفصل‌های درسی عملی 180 هزار دانشجو را به عهده دارند. با شیوع بیماری کرونا در روند آموزش عملی اختلالات فراوانی ایجاد نموده است که سعی گردیده با ایجاد 31 آزمایشگاه مجازی تا حدودی فاصله بین آموزش و کارگاه کاهش یابد.
انتهای پیام