صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۹۵۵۳۶
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۲

اولین وبینار آموزشی سرآمدشو روز سه‌شنبه 9 شهریور 1400 با موضوع تحلیل چندرسانه‌ای‌های آموزشی داخلی توسط بنیاد سرمد برگزار شد.

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی بنیاد سرمد، در ابتدای وبینار بعد از خوش‌آمدگویی و معرفی مجری بستر آنلاین توسط جناب آقای شجاعی، خانم رزبان ارائه‌کننده این وبینار و دانشجوی دکتری تکنولوژی آموزشی، چند رسانه‌ای آموزشی را اینگونه تفسیر کرد: هر‌گونه تلفیق متن، گرافیک، صدا، انیمیشن و ویدیوها که از طریق دستگاه‌های دیجیتال مانند رایانه یا موبایل ارائه می‌شوند برای تعامل و ارتباط شکل می‌گیرند.

خانم رزبان در ابتدای صحبت خود اصول و استانداردهای آموزشی اشاره کرد و افزود: اگر آگاهی از این اصول‌ها وجود نداشته باشد، باعث کاهش انگیزه و حتی کج‌فهمی مخاطب می‌شود. وی در ادامه تاکید کرد: نکته مهم در این اصول‌ها تطابق آنها با استانداردهای آموزشی است. سوال خانم رزبان از مخاطبان درباره چندرسانه‌ای‌ها: آیا تجربه استفاده از چندرسانه‌ای‌ها را داشته اید؟ کیفیت را چگونه میبینید؟

مسئول برگزاری این دوره ها درباره تاثیر چندرسانه‌ای‌های آموزشی خاطر نشان کرد: تلاش در یادگیری مخاطب و استفاده از سیستم کاربری برای معلمان یکی از اهداف مهم دوره‌های آموزشی سرآمدشو می‌باشد.

هدف اصلی دوره آموزشی از زبان خانم رزبان نیز: نقد علمی و بهبود کیفیت تولیدات آموزشی در حوزه آموزشی است که مورد بررسی قرار ‌می‌گیرد.

ارائه‌کننده دوره‌های آموزشی، موارد زیر را به عنوان موضوعات محوری این نشست تخصصی برشمرد:
1. اصول و استانداردهای آموزشی
2. چند نمونه از چندرسانه‌ای‌های آموزشی
3. اصول طراحی آموزشی
4. پیشنهادات و موضوعات آموزشی جهت بهبودی سیستم آموزشی

خانم رزبان همچنین به نقد دو نمونه از چند رسانه‌ای‌های آموزشی «میشا و کوشا» و «مداد» پرداخت: بررسی چند رسانه‌ای‌‌ها بر اساس اصول طراحی آموزشی خواهیم پرداخت، همچنین بازخوردهای این چندرسانه‌ای‌. اواستفاده از این اصول برای ارتقای سطح آموزشی و تولیدات نرم‌افزارهای آموزشی در راستای آموزش و بسترهای مختلف بسیار حائز اهمیت هستند، به دلیل محدودیت‌های مالی، نیروی انسانی و مشکلات متعدد اکثر مدارس به چندرسانه‌ای‌ها توجهی ندارند.

رزبان در مقایسه این دو چندرسانه‌ای گفت: هر دو چندرسانه‌ای آموزشی در حد متوسط هستند، در هر دو اصول طراحی آموزشی کامل رعایت نشده است.

ارائه‌کننده این دوره افزود: به چندین مورد از اصول طراحی اشاره خواهیم کرد که مهم‌ترین آنها اصل طراحی آموزشی سازماندهی اطلاعات، استفاده از کاراکترها، اصل انسجام، اصل چند حسی و تقطیع، استفاده از ابزارهای کمکی، ارزشیابی پایانی می‌باشد.

روابط عمومی بنیاد سرمد در حاشیه وبینار به نوستالژی ها اشاره کرد: به گونه ای که مخاطبان درباره بازی محبوب دوران کودکی در آن صحبت کردند و خانم رزبان به نقش بازی‌ها در یادگیری اشاره کردند.

خانم رزبان در ادامه افزود: کیفیت آزمون‌ها و ارزشیابی پایانی سوالات متنوع باشند و از رسانه‌های گوناگون در سوالات آن اضافه شود.

رزبان به پیشنهاداتی برای تنوع و ارتقا در آموزش خلاقانه اشاره کرد: پیشنهادات آموزشی از عناصر داستان در آموزش تا عناصر بومی مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.
در پایان این وبینار هم به پرسش و پاسخ مخاطبان رسیدگی شد.

اولین وبینار از وبینارهای آموزشی سرآمدشو برای ارتقای سطح دانش تخصصی در حوزه معلمین و تربیت برگزار شد. وبینارهای سرآمدشو تلاش دارد تا ارتقای سطح آموزشی کادر آموزشی و مخاطبان را افزایش داده و فهم، یادگیری و درک مطلب را آسان‌تر سازد. گفتنی است علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های ۰۲۱۲۲۲۰۷۷۲۷ و ۰۹۹۸۱۲۴۰۶۳۷ تماس حاصل نمایند و در شبکه‌های اجتماعی تلگرام و اینستاگرام، وبینارهای سرآمدشو را دنبال کنند.

انتهای پیام