محمدحسین اسماعیلی جانشین معاونت توسعه فرهنگی سازمان پدافند غیرعامل نیز در این نشست با تأکید بر گسترش مفاهیم پدافندی در حوزههای مختلف، هفته پدافند را فرصتی برای پیگیری مباحث و استفاده از ظرفیتهای فرهنگی وزارتخانهها، سازمانها و ... برای کمک به ارتقای فرهنگ عمومی اعلام کرد و گفت: در مقوله پدافند غیرعامل باوجود جنبههای نظامی پدافند ۷۰ تا ۸۰ درصد مباحث پدافند غیرعامل فرهنگی است و میراثهای فرهنگی جامعه را هدف قرار میدهد.
اسماعیلی در این نشست با اشاره به ظرفیتهای مختلف و متنوع روابط عمومیها بر حضور پررنگ این واحدها و نقش پررنگ آنها در رسانهها برای پیشبرد اهداف فرهنگی تعیین شده و اجرای برنامهها تأکید کرد.
در ادامه نشست اعضای حاضر و مدیران ادارات کل استانی بهصورت مجازی به ارائه نقطهنظرها پیرامون برنامههای پیشنهادی و اقدامات صورت گرفته در تهیه سند پرداختند.
ایمان دهاقین نماینده معاونت میراث فرهنگی کشور نیز در این نشست برگزاری ۱۵ جلسه ستادی بهصورت حضوری و مجازی با مراکز استانها و ۲۰ نشست اختصاصی با معاونتهای تخصصی و دیگر حوزههای وزارتخانه با هدف دریافت نظرات کارشناسی را از اقدامات صورت گرفته در تدوین سند برشمرد و از تهیه سند پدافند غیرعامل جداگانه برای بافت تاریخی یزد و اردکان، سرای سعدالسلطنه قزوین، باغ اکبریه بیرجند، قناتهای ایرانی و ..... خبر داد.
رزمایش سفر ایمن و هوشمندانه در تأسیسات گردشگری، سازوکار ایجاد مرکز آیندهپژوهی با محوریت سازمان پدافند غیرعامل کشور با همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، معاونتهای گردشگری و صنایعدستی، دعوت به همکاری و حضور کارشناسان وزارت در کمیتههای علمی سازمان پدافند، تدوین سند پدافند غیرعامل در حوزه سایبری با همکاری قرارگاه سایبری و معاونت توسعه فرهنگی از سوی مرکز فناوری اطلاعات و تحول اداری وزارت، اجرای برنامههای مشترک میراثبانان با همکاری یگان حفاظت وزارتخانه، تشکیل کارگروه اجرایی کردن سند جامع، تولید محتویات فرهنگی، برگزاری رزمایشها، همایشهای علمی، نشستهای تخصصی و .... ازجمله مصوبات این نشست به شمار میرود.
انتهای پیام