وی با اشاره به اینکه اعزام مبلغان در قالب اعزام تبلیغی، توزیعی و عمومی انجام میشود، ابراز کرد: در مجموع 610 مبلغ در سطح استان اعزام شده است که از این تعداد 350 نفر اعزام عمومی، 180 نفر اعزام توزیعی از دفتر تبلیغات اسلامی قم و تعداد 80 نفر امامان روستا و امامان پایگاههای فرهنگی اجتماعی هستند.
این مسئول یادآور شد: قبل از اعزام چندین جلسه توجیهی و آموزشی حضوری و مجازی در خصوص دستورالعملهای بهداشتی و رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط هیئات و مردم و همچنین هماهنگی در خصوص برنامههای اجرایی دهه اول محرم برای مبلغین برگزار شد تا گامی در راستای بهتر برگزار شدن اقامه عزای ابا عبدالله (ع) باشد.
احمدی بیان کرد: تبلیغ و تبیین اهداف قیام امام حسین (ع) و نهضت عاشورا، اقامه نماز جماعت و بالاخص نماز ظهر عاشورا، بیان احکام و تبیین جایگاه و نقش ولایت فقیه در جامعه، اجرای برنامههای سخنرانی و عزاداری با رعایت مسائل بهداشتی، اجرای پویش همدلی و مواسات، شناسایی و پیگیری بخشی از مشکلات مردم بخشی از وظایف مبلغین اعزامی تعیین شده بود.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه جامعه امروز درگیر مشکلات و آسیبهای اجتماعی بسیاری است، مبلغان در کنار عزاداریهای سنتی، مباحثی که ناظر به آسیبهای اجتماعی باشد را در منبرها مطرح میکنند تا آگاهی خانوادهها و نسل نوجوان و جوان در این زمینه افزایش یابد.
وی با اشاره به اینکه ۶ برنامه راهبرد برای تبیین اسلام ناب محمدی تدوین شده است، تصریح کرد: مردمیسازی تبلیغ برای قرارگیری هر کدام از اقشار در قامت یک مبلغ، توسعه عقلانیت در شبکه فرهنگی اسلامی، گفتمانسازی و جریانسازی عمومی، ولایت پذیری و استکبارستیزی و تربیت نسل تحولخواه از جمله این راهبردها است.
انتهای پیام