صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۹۷۵۰۴
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۸

تعداد کودکانی که توسط والدینشان در فضای مجازی مشهور می‌شوند در حال افزایش است. این اتفاق برای کودکان آسیب‌هایی به همراه دارد و در بزرگسالی مشکلات روحی فراوانی برای آنان در پی خواهد شد.

به گزارش ایکنا، وقتی‌که می‌بینیم کودکی مورد آزار قرار گرفته ناراحت می‌شویم و نسبت به آن واکنش نشان می‌دهیم، مخصوصاً در مورد کودکان کار. اما چرا در فضای مجازی این ماجرا برعکس است. شاید نمی‌دانیم آن‌ها هم کودک کار هستند.
 
هر روز تعداد کودکانی که توسط والدینشان در فضای مجازی مشهور می‌شوند در حال افزایش است. لباس‌های عجیب می‌پوشند، آرایش‌های خاص دارند، حرف‌های تبلیغاتی قلمبه‌سلمبه را حفظ می‌کنند و باید جلوی دوربین ادا دربیاورند و حتی الکی بخندند، والدین هم به این ترتیب درآمدی کسب می‌کنند. شاید بپرسید چه اشکالی دارد؟ یکی از اشکالات کار این است که کودکان در سنین پایین شیرینی خاصی دارند، ولی همراه با رشدشان از این شیرینی و جذابیت کم می‌شود و زمانی فرا می‌رسد که دیگر توجه دیگران را جلب نمی‌کند و استفاده‌ای در فضای مجازی ندارد.
 
آیا فکر نمی‌کنید کودکی که به این‌همه توجه کاذب عادت کرده بعد از رشد و در دوره نوجوانی دچار مشکلات روحی می‌شود؟ والدین ناخواسته به کودکشان آموزش می‌دهند که تو زمانی خوبی که بازدیدکننده و لایک بیشتری داشته باشی. به این ترتیب به کودک آموزش داده می‌شود کاری که بیشتر دیده شود خوب است و به‌درستی و یا نادرستی آن کار فکر نمی‌کند. متأسفانه این تصاویر و خاطره‌ها ضبط می‌شوند و در ذهن کودکان و فرزندانمان باقی می‌مانند.
 
مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدام به تهیه کلیپ‌هایی با موضوع فضای مجازی و سواد رسانه‌ای کرده است که در ادامه می‌بینید.
 
انتهای پیام