صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۹۸۱۸۵
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۱

بازرس اتحادیه قرآنی کهگیلویه وبویراحمد گفت: متأسفانه بسیاری از مؤسسات قرآنی به دلیل کمبود امکانات رفاهی و اجاره‌ای بودن محل برگزاری کلاس‌های قرآنی در آستانه ورشکستگی هستند.

عبدالحسین پیشگو، بازرس اتحادیه قرآنی کهگیلویه‌وبویراحمد در گفت‌وگو با ایکنا از کهگیلویه وبویراحمد، با بیان اینکه مهمترین رکن اساس و مشخصه یک جامعه قرآنی رشد آموزه‌های بی نظیر قرآنی است، اظهار کرد: از دولت جدید درخواست داریم ردیف بودجه بیشتری را به مؤسسات قرآنی اختصاص دهند و این موضوع خواسته همه این مؤسسات است.

وی افزود: کمک مالی به مؤسسات قرآنی و جامعه القرآن‌ها علاوه براینکه به رشد معنوی جامعه اسلامی کمک می‌کند، سبب خواهد شد انگیزه کاری و حتی استقلال این مراکز قرآنی برای پویایی و شکوفایی بیشتر شود.

بازرس اتحادیه قرآنی کهگیلویه‌وبویراحمد اضافه کرد: کهگیلویه وبویراحمد نمادی بزرگ از فرهنگ غنی شهید و شهادت است و باید دولت جدید به این نکته مهم نیز توجه کند و بداند شایسته نیست که مؤسسه ای بدلیل کمبود امکانات تعطیل شود.

پیشگو بیان کرد: دولت جدید نباید به سادگی از کنار مشکلات مؤسسات قرآنی که ستارگان معنویت در عالم خاکی هستند بگذرد، زیرا این مراکز فرهنگ قرآنی را در جامعه گسترش می‌دهند.

وی با انتقاد از عدم توجه کافی برخی متولیان امور قرآنی در کشور، ابراز کرد: چنانچه دولت جدید تدبیری برای کمک به مؤسسات قرآنی نیندیشد، شاهد نوعی رکود در کار آنان خواهیم بود.

بازرس اتحادیه قرآنی کهگیلویه‌وبویراحمد یادآور شد: در ارزش کار مؤسسات قرآنی همین بس که بسیاری از کسانی که در کشور در زمینه قرآنی پیشرفت‌هایی داشته‌اند کار آموزش را در این مؤسسات دیده‌اند و شایسته نیست جامعه ما کار این مؤسسات را کم ارزش بداند.

انتهای پیام