صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۹۸۵۱۱
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۱
در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت انجام شد؛

جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت امروز، یکشنبه 28 شهریور، به ریاست رئیس جمهور برگزار شد و در این جلسه موضوع ثبات بخشیدن به بازار و تأمین اقلام مورد نیاز مردم در دستور کار قرار گرفت که رئیس کل بانک مرکزی در خصوص تأمین منابع مالی آن گزارش داد.

به گزارش ایکنا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، در این جلسه همچنین تأمین ارز مورد نیاز وزارت جهاد کشاورزی مطرح شد که پس از بحث و تبادل نظر به تصویب رسید.

حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور، در جلسه امروز بر لزوم سرعت بخشیدن به اقدامات مؤثر در جهت ایجاد ثبات در بازار به ویژه در حوزه کالاهای اساسی تأکید کرد.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به گزارش ارائه شده در زمینه ترخیص کالاهای موجود در بنادر بر ضرورت تسریع در روند ترخیص کالاها تأکید کرد.

در این جلسه معاون اول رئیس جمهور گزارشی درباره وضعیت بازار و اقدامات انجام شده در راستای تثبیت قیمتها ارائه کرد.   

انتهای پیام